Musorujsag
Élő Eredmények

Labdarúgó Európa Bajnokság
Élő stream csatornák X

Nikolics Nemanja: Számunkra az Eb a Ciprus elleni meccs előtt kezdődött

m4sport.hu
Kedd este Írország legjobbjai ellen tartja főpróbáját a pénteken kezdődő, részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságra a magyar labdarúgó-válogatott, amelynek támadója, Nikolics Nemanja szerint számukra már a Ciprus elleni felkészülési mérkőzés előtt kezdődött a kontinensviadal.
 

Marco Rossi szövetségi kapitány a pénteki, Ciprus ellen 1-0-ra megnyert találkozón több játékost is kipróbált, Hahn János és Bolla Bendegúz személyében két újoncot is avatott az olasz szakember. Az írek ellen azonban a kisebb sérüléssel bajlódó Sallai Roland kivételével már azok a játékosok kaphatnak több lehetőséget, akiknek kulcsszerepe lehet az Eb-n.

„Számunkra tényleg az Eb a Ciprus elleni meccs előtt kezdődött. Úgy léptünk pályára, hogy ezt a két meccset nem felkészülési mérkőzésnek szánjuk, hanem meg akarjuk nyerni mindkettőt az önbizalmunk, a csapategység és a szurkolók miatt is. Remélem, az írek ellen is telt ház lesz, lehet érezni, hogy a szurkolóink mekkora segítséget tudnak adni nekünk” – nyilatkozta Nikolics Nemanja az M4 Sportnak.

A Magyarország-Írország felkészülési mérkőzés kedd este 20:00-kor, a felvezető műsor 19:15-kor kezdődik az M4 Sporton és az m4sport.hu-n.