Musorujsag
Élő Eredmények

Labdarúgó Európa Bajnokság
Élő stream csatornák X

Bernd Storck: Marco Rossinak teljesen új csapatot kellett építeni, de remekül megoldotta, amiért nagyon tisztelem

m4sport.hu
A magyar labdarúgó-válogatottat a 2016-os Európa-bajnokságra vezető Bernd Storck elismerően nyilatkozott kollégájáról, Marco Rossiról.
 

Részlet a Régi nyár 2016 című kisfilmből, amelyet június 9-én, szerdán 20:45-től láthatnak teljes egészében az M4 Sporton:

„Először is szeretnék szívből gratulálni Marco Rossinak és a csapatnak, hogy sikerült kiharcolniuk az európa-bajnoki részvételt. Óriási dolog, hogy a magyar válogatott megint ott lehet a kontinenstornán zsinórban másodzsor. Nem volt könnyű dolga a szövetségi kapitánynak, hiszen egy teljesen új csapatot kellett építeni, de remekül megoldotta ezt, amiért nagyon tisztelem. Most nagyok az elvárások a válogatottal szemben Magyarországon, ezt saját tapasztalatból is tudom. Kemény munkával és hittel nagy sikereket érhetnek el. Örömteli, hogy több korábbi játékosom is ott van a jelenlegi keretben. Kívánom, hogy higgyenek magukban és abban, hogy képesek jó és eredményes futballt játszani és történelmet írni, akkor pedig a magyar emberek ismét ott ünnepelhetnek majd az utcákon” – mondta a 2016-os sikerek egyik fő letéteményese, Bernd Storck.

Régi nyár 2016 kisfilm, június 9., 20:45, M4 Sport.