Musorujsag
Élő Eredmények

Labdarúgó Európa Bajnokság
Élő stream csatornák X

EURO 2020: pénteken nyit a városligeti Szurkolói Zóna

MLSZ
Megnyitó ünnepséggel indul az Eb a Városligetben, ahol a program pénteken, 19.00-kor kezdődik. Az eseményen Király Gábor is részt vesz, aki a 2016-os Európa-bajnokságon a magyar kaput védte, és aki a torna történetének legidősebb pályára lépő játékosa lett Franciaországban.
 

Az MLSZ-t Sipos Jenő szóvivő képviseli, illetve köszöntőt mond Fürjes Balázs, a nemzetközi sporteseményekért felelős kormánybiztos, és a rendezővárosi szervezőbizottság elnöke.

A válogatottból Szalai Attila küld üzenetet a szurkolóknak. Szász Kitti és Lipták Zoli freestyle foci bemutatót tart Skillzyvel, az Eb hivatalos kabalájával, továbbá fellép a Bakáts téri gyerekkórus. A Szurkolói Zóna szóvivője Csisztu Zsuzsa lesz.

A Fan Zone június 11. és július 11. között várja a futballrajongókat és a kikapcsolódni vágyókat. A helyszín 31 napon keresztül 11.00 órakor nyit és az utolsó meccs után egy órával, szünnapon 22.00 órakor zár. Számtalan játék, bemutató mellett meccsnapokon a Nemzeti Sport újságírói beszélgetnek futballszakemberekkel és hírességekkel a színpadon. Továbbá a szurkolók a 10 000 négyzetméteres, tágas, szabadtéri területen elhelyezett négy óriáskivetítőn követhetik a mérkőzéseket.

Borítókép: MTI/Ruzsa István

További Hírek