Musorujsag
Élő Eredmények

Labdarúgó Európa Bajnokság
Élő stream csatornák X

A Mirror erősorrendjében a magyar együttes az Eb leggyengébb csapata

m4sport.hu
A lap szerint a világ kegyetlen, könyörtelen hely, ahol nem elég, hogy a legnehezebb csoportba került a magyar együttes, még legjobbját is elveszítette az Eb előtt.
 

Pénteken az olasz-török meccsel elkezdődik a labdarúgó Európa-bajnokság. Mint ilyen esetekben mindenkor, a különböző fórumokon, sorra jelennek meg az erősorrendek, megy az esélylatolgatás. Ebből a sorból a brit Mirror sem maradt ki, az ő erősorrendjük alapján Magyarország a leggyengébb a mezőnyben.

„Magyarország a reneszánszát éli, és ezt nem is csinálja rosszul, hiszen a pótselejtezőn az előző tornán negyeddöntőig jutó és esélyesebbnek számító Izlandot búcsúztatta. De mivel a világ kegyetlen, könyörtelen hely, egy roppant nehéz csoportba kerültek, Franciaország, Németország és Portugália mellé” – írja a lap.

Külön kiemelik, hogy a magyar csapatnak még nehezebb dolga legyen az együttes legkreatívabb játékosa, Szoboszlai Dominik sérülés miatt kihagyja a tornát. A magyarokat megelőző Észak-Macedónia ugyan csak első nemzetközi tornájára készül, mégis két Olaszországban játszó támadója (Goran Pandev és Elif Elmas) miatt előttünk állnak.

A lapnál Franciaország számít a legesélyesebbnek, megelőzve Belgiumot, míg az angolokat a harmadik helyre teszik. Őket a németek, a portugálok és az olaszok követik, a spanyolok csak a hetedik, a vb-ezüstérmes horvátok a nyolcadik helyen állnak.

Borítókép: MTI/Illyés Tibor