Musorujsag
Élő Eredmények

Labdarúgó Európa Bajnokság
Élő stream csatornák X

Mégsem koronavírusos a spanyolok játékosa

mti
Egy nappal pozitív koronavírustesztje után negatív eredményt produkált Diego Llorente a pénteken kezdődő Európa-bajnokságra készülő spanyol válogatott játékosa.

A helyi szövetség csütörtökön közölte, hogy a laboratóriumi vizsgálatokkal végzett teszt negatív eredményt hozott. A feltételezések szerint a 27 esztendős védőjátékos korábbi tesztje fals pozitív lett.

Hétfőn Sergio Busquets csapatkapitányról derült ki, hogy koronavírusos, ezért azóta a spanyolok különedzésekkel készülnek a kontinensviadalra.

Luis Enrique szövetségi kapitány kedden hat labdarúgónak küldött vészbehívót, ők azonban a többiektől elkülönítve tréningeznek, hogy szükség esetén bármikor csatlakozni tudjanak a csapathoz. Szerdán aztán a edző kérésére ehhez a hat futballistához csatlakozott még 11 játékos az U21-es keretből.

A társházigazda spanyolok hétfőn a svédek ellen kezdik meg a szereplésüket az Eb-n Sevillában, majd öt nappal később a lengyel csapatot, június 23-án pedig a szlovák együttest fogadják az andalúziai városban.

További Hírek