Musorujsag
Élő Eredmények

Labdarúgó Európa Bajnokság
Élő stream csatornák X

Gyásszal és egy hiányzóval kezdte első budapesti edzését a portugál válogatott

m4sport.hu
Pénteken délelőtt a portugál válogatott megtartotta első budapesti edzését az Illovszky Rudolf Stadionban. Fernando Santos csapata a Magyarország elleni Európa-bajnoki debütáló mérkőzésre készül, amelyet a Puskás Arénában rendeznek kedden este. A mérkőzést az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti.
 

A portugálok edzése egy megemlékezéssel kezdődött. Csütörtökön este hunyt el 59 évesen Neno, aki a Benfica és a Vitória de Guimarães csapatának kapusa volt, kilencszer ölthette magára a nemzeti csapat mezét. A mindig vidám sportember halála megrendítette a válogatott tagjait, nagyon népszerű volt az ország futballéletében.

Az edzés érdemi részét egyetlen hiányzóval kezdték meg Cristiano Ronaldóék, sérülés miatt a második számú kapus, Antony Lopes nem tartott a többiekkel, aki a portugálok Izrael elleni utolsó felkészülési mérkőzésén kezdő lett volna, így helyét a Granada kapusa, Rui Silva vette át.

Borítókép: epa09261650 Portugal's national soccer team and staff pay tribute to former goalkeeper Neno who died on 10 June 2021, at the Illovszky Rudolf Stadion in Budapest, Hungary, 11 June 2021. Portugal will face Hungay in their UEFA EURO 2020 group F round soccer match on 15 June 2021. EPA/HUGO DELGADO

További Hírek