Musorujsag
Élő Eredmények

Labdarúgó Európa Bajnokság
Élő stream csatornák X

Mbappé berágott Giroud-ra, Deschamps-nak kellett lehűteni a támadót

m4sport.hu | Pollák Márton
Sajtóhírek szerint a pénteken kezdődő Európa-bajnokságra készülő  francia labdarúgó-válogatott legnagyobb csillagát, Kylian Mbappét kifejezetten felbőszítette Olivier Giroud kritikája.
 

Az Európa-bajnokság mérkőzéseit az M4 Sport és a megújult m4sport.hu közvetíti élőben.

A spanyol AS a francia L’Equipe értesüléseire hivatkozva arról számolt be, hogy a 22 éves klasszis támadónak nem tetszett, hogy a Bulgária elleni felkészülési meccsen csereként duplázó Chelsea-csatár a találkozót követő sajtótájékoztatón nyilvánosan kritizálta csapattársait, főként Mbappét, amiért nem passzoltak neki a második félidőben – Wissam Ben Yeddernek és Benjamin Pavard-nak viszont megköszönte az asszistot.

Olivier Giroud öt gólra van attól, hogy beállítsa Thierry Henry válogatottbeli gólrekordját (51 találat) (Fotó: EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON)

Mbappé a hírek szerint olyannyira zokon vette Giroud megnyilvánulását, hogy sajtótájékoztatón kívánt visszavágni a friss Bajnokok Ligája-győztesnek, ám a szövetségi kapitány, Didier Deschamps lehűtötte a szélsőt, mondván, inkább a németek elleni első csoportmeccsre koncentráljon, melyre június 15-én, 21 órától kerül sor – az M4 Sport és az m4sport.hu pedig élőben közvetíti az összecsapást.

A L’Equipe kiemeli, hogy az eset vélhetően egy csapaton belüli harc, melynek lényege, hogy Mbappé sokkal szívesebben látná a kezdőben Karim Benzemát, akit a bolgárok elleni meccsen látványosan keresett a labdákkal, míg a 41. percben sérülés miatt be nem hozták a helyére Giroud-t, mert ezt követően inkább egyedül próbálta megoldani a helyzeteket.

Az eset tisztázása érdekében Deschamps külön találkozót szervezett a két futballistával, hogy rendezzék nézeteltérésüket, melyre Giroud nyitott is volt, ölelés kíséretében kért volna elnézést, ám a Mirror szerint Mbappé ezt nem fogadta kitörő lelkesedéssel.

A világbajnok franciák a német, a portugál és a magyar válogatottal szerepelnek egy csoportban.

Borítókép: EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON

További Hírek