Musorujsag
Élő Eredmények

Labdarúgó Európa Bajnokság
Élő stream csatornák X

Bognár György közleménye a dán–finn Eb-csoportmeccs alatt történtekkel kapcsolatban

Paksi FC
Szombaton az M4 Sport stúdiójának vendége volt a Paksi FC vezetőedzője, Bognár György, aki a Dánia–Finnország Európa-bajnoki csoportmeccsen, a hazaiak játékosával, Christian Eriksennel történekkel kapcsolatban szólalt meg klubcsapata közösségi oldalán, a közleményt változtatás nélkül közöljük.
 

„Számomra is világossá vált, hogy rengeteg ember érzelmi világára bántóan hatott a Dánia–Finnország mérkőzés közbeni véleménynyilvánításom.

Miután több forrásból is értesültünk a stúdióban, hogy a dán válogatott Christian Eriksen állapota stabil, szakmai szempontokat kezdtem figyelembe venni, figyelmen kívül hagyva a történtek komoly lélektani hatását. Utóbbi miatt ezúton szeretnék elnézést kérni minden sportrajongótól és mindenki mástól, aki félreértett, és akit akaratomon kívül megbántottam az érzéseiben. A történtek rám is sokkolóan hatottak, érzelmileg megviseltek, éppen ezért szerettem volna sürgetni, hogy ennek a találkozónak minél előbb vége legyen.

Kívánom, hogy soha többé ne kelljen átélnünk ilyen esetet, hogy Christian, akiért egy világ aggódik, mielőbb felgyógyuljon, pályára léphessen, ahogy csapattársaitól is ezt kérte.”

Borítókép: Koppenhága, 2021. június 12. A dán játékosok összekapaszkodnak a pályán, mielőtt folytatódik a dán Christian Eriksen összeesése és kórházba szállítása miatt félbeszakadt mérkőzésük Finnország ellen, amelyet a világméretű koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság B csoportjának első fordulójában játszanak Koppenhágában 2021. június 12-én. MTI/EPA/Reuters pool/Wolfgang Rattay