Musorujsag
Élő Eredmények

Labdarúgó Európa Bajnokság
Élő stream csatornák X

Christian Eriksen: Szeretném megérteni, hogy pontosan mi is történt velem

m4sport.hu
Christian Eriksen, a dán labdarúgó-válogatott játékosa a menedzserén keresztül rövid közleményben reagált a szombati, drámai történésekre.
 

 

„Beszéltem vele, jó hangulatban volt, viccelődött – árulta el a La Gazzetta dello Sportnak Martin Schoots, Eriksen ügynöke. – Mindannyian szeretnénk megérteni, mi történt, az orvosok ezért alapos vizsgálatoknak vetették alá, ezek azonban eltartanak egy ideig. Örült, amikor tapasztalta, micsoda szeretet veszi körül, a világ minden tájáról kapott üzeneteket és jókívánságokat.”

Eriksen az ügynökén keresztül két mondatban maga is üzent.

„Köszönöm a támogatást és a rengeteg segítséget, nem adom fel. Jobban érzem magam, de szeretnék tisztán látni, hogy mi is történt velem pontosan. Mindenkinek szeretném megköszönni, amit értem tett.”

Szintén az olasz lap írt egy cikket a történtekről, melyben több neves orvos véleményét is kikérték – noha egyelőre kérdőjel, hogy mi történt pontosan, a szakemberek egyöntetű álláspontja szerint igen csekély esélye van annak, hogy a háttérben a koronavírus-fertőzés vagy esetleg epilepszia áll.

Mint ismert, a szombati Dánia–Finnország Európa-bajnoki összecsapáson a dánok sztárja a 43. percben összeesett, életéért hosszú percekig küzdöttek az orvosok, míg végül szerencsére sikerült stabilizálniuk a játékos állapotát. Vasárnap a dánok csapatorvosa elárulta, hogy Eriksennek öt percre megállt a szíve.

Borítókép: EPA/Stuart Franklin/Pool