Musorujsag
Élő Eredmények

Labdarúgó Európa Bajnokság
Élő stream csatornák X

4 milliárd dollárt zuhant a Coca Cola értéke Cristiano Ronaldo fintorgása után

m4sport.hu
Cristiano Ronaldo még a magyar válogatott elleni mérkőzést megelőz sajtótájékoztatóján hívta fel a figyelmet a megfelelő hidratálásra a cukros üdítők fogyasztása helyett, a következmények jól mutatják, a világ egyik leghíresebb futballistájának mekkora befolyása van.

A portugál válogatott sajtótájékoztatóján helyet foglaló Ronaldo fintorogva tolta arrébb az elé helyezett két üveg Coca Colát, majd hangosan mondta a jelenlévőknek, igyanak vizet.

A videó bejárta a világsajtót és a közösségi oldalakat, ezt követően az Eb-főszponzor Coca Cola részvényeinek ára 1,6%-ot csökkent (56,10 dollárról 55,2-re), piaci értéke pedig 4 milliárd dollárt esett (242-ről 238 milliárd dollárra) – írja az ESPN.

A cég egyébként megértően reagált, „mindenki az ízlésének és szükségének megfelelően válassza meg, mit szeretne inni” – írták.

Kedden egyébként a németek legyőzését követően a meccse emberének választott Paul Pogba sajtótájékoztatójára érkezve egy elé helyezett sört tolt arrébb, gyakorló muszlimként ezt nem is kell nagyon magyarázni. A kólák ezúttal maradhattak.