Musorujsag
Élő Eredmények

Labdarúgó Európa Bajnokság
Élő stream csatornák X

Szögletekből etette Bale a törököket, másodszor már nem úszták meg

M4 Sport
Gareth Bale egyedi szögleteivel megoldhatatlan feladat elé állította a török védelmet a két csapat 2-0-s walesi győzelemmel végződő csoporttalálkozóján.
 

A mérkőzésen kiosztott második gólpassza előtt a jobb oldalon adta elő azt a magánszámot, amit pár másodperccel korábban a másik sarokban. Az első szólót maga fejezte be, de azt még hárította a kapus, hogy aztán kiszolgálja Connor Robertset.

Bale így bár az égbe lőtte a tizenegyesét a második félidőben, két mintaszerű előkészítésével a mérkőzés legjobbja lett.

Wales négy ponttal nyugodtan várhatja az Olaszország elleni harmadik csoportmeccsét, Törökország viszont még be sem talált, így Svájc ellen valószínűleg gólzáporos győzelmet kell aratnia, hogy legyen reménye továbbjutni az A csoportból.

Borítókép: Baku, 2021. június 16. A walesi Gareth Bale ünnepel, miután csapata 2-0-ra nyerte a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának második fordulójában játszott Törökország-Wales mérkőzést a Bakui Olimpiai Stadionban 2021. június 16-án. MTI/AP pool/Darko Vojinovic

További Hírek