Musorujsag
Élő Eredmények

Labdarúgó Európa Bajnokság
Élő stream csatornák X

Fenga: Azért szerződtettük Mourinhót, hogy megtanítson minket nyerni

m4sport.hu/A Bola
Guido Fenga, az AS Roma ügyvezető igazgatója elégedetten nyilatkozott José Mourinho szerződtetéséről a Farkasok kispadjára egy ünnepségen, amelyen a klub utolsó bajnoki címét ünnepelték, amelyet 20 éve nyertek. A sportvezető elmondta, miért pont a portugál szakemberre esett a választás.
 

„A döntést a klub vezetői hozták meg. Amint eljött a Tottenhamtől, azonnal megkerestük és megpróbáltuk meggyőzni, ami sikerült. Ő az az edző, akiről talán a legtöbbet lehet hallani a médiában, és biztos vagyok abban, hogy képes felépíteni azt, amit szeretnénk” – kezdte mondandóját a rómaiak ügyvezetője.

„Azért szerződtettük Mourinhót, hogy megtanítson minket nyerni. Ez a projekt még csak most kezdődik, hosszú utat kell bejárnunk, hagynunk kell őt dolgozni, mert semmi sem születik meg egyik pillanatról a másikra. Neki egy csapatot kell felépítenie. A járvány alatt nagyon sok minden változott a futball világában, és mi szeretnénk egy olyan csapatot, amely képes hamar eredményeket felmutatni és fenntartható. Ami az igazolásokat illeti, minden ilyen döntés az edző és az általános igazgató, Tiago Pinto kezében van” – állította Fenga.

 

Borítókép: Jose Mourinho (EPA/NIGEL RODDIS)

További Hírek