Musorujsag
Élő Eredmények

Labdarúgó Európa Bajnokság
Élő stream csatornák X

Fiola könnyek közt nyilatkozott, Sallai, Nagy és Kleinheilser a közönséget dicsérte

m4sport.hu
A magyar válogatott szombaton 1-1-es döntetlent játszott a világbajnok és Eb-ezüstérmes franciákkal. , a találkozó után a magyar gólszerző, Fiola Attila élete legszebb napjának nevezte a mait, Nagy Ádám a szép eredmény ellenére félig üresnek érzi a poharat, Kleinheilser László a közönséget dicsérte, míg Sallai Roland és Nego Loic büszke, hogy kiadták magukból a maximumot.

Fiola Attila: „Az egész pályafutásom leforgott előttem, a családom és a barátaim, akik mindig mellettem álltak. Nagyszerű eredményt értünk el, büszke vagyok a csapatra és a szurkolókra. Ez életem egyik, ha nem a legszebb napja volt. Itt volt az egész családom, és remélem, hogy nagyon büszkék voltak rám. Nem tudok mit mondani, nagyon boldog vagyok. Támadásban, az első félidőben sokkal jobb futballt tudtunk játszani, meg is volt az eredménye, elképesztő volt a mai nap. A mester kérte, hogy forgassuk minél többet a játékot, mert öt védővel játszottunk és a széle általában üres szokott lenni, főként a négy védőjük mellett ez könnyen megtörténhet. Abban a szituációban pont kaptam egy keresztlabdát és láttam, hogy Sala (Sallai Roland) lép felém, Pavard viszont kilépett, így befejeltem neki egyérintővel és próbáltam a második labdára rámenni. Sala jól visszapörgette, én meg jól el tudtam menni, onnantól kezdve az volt a fejemben, hogy kaput találjak. Próbáltam higgadtan megoldani, mert tudtuk, hogy nem lesz sok lehetőségünk a mérkőzésen, persze egy 30-40 méteres sprint után ezt nehéz megoldani. Örülök, hogy ilyen nyugodt voltam és ilyen szépen meg tudtam oldani a helyzetet.”

Nagy Ádám: „Nagyon boldogok vagyunk, de picit keserédes számomra ez a mai, mert félig üresnek érzem a poharat. Sokkal bátrabban és tudatosabban játszottunk, mint az első meccsen. Most úgy tudunk Münchenbe menni a németek ellen, hogy ki-ki mérkőzést játszhatunk a továbbjutásért, jó mérkőzés lesz.”

Sallai Roland: „Köszönjük szépen a támogatást a közönségnek, ismét fantasztikusak voltak. Az egész mérkőzéshez nagyon jól állt hozzá az egész csapat, megint kiadtuk magunkból a maximumot, úgyhogy büszkék lehetünk.”

Kleinheilser László: „Ez a csapatnak és számomra is hihetetlen élmény. Le a kalappal a srácok és a szurkolók előtt, hiszen nélkülük ez nem sikerült volna. Nem volt veszteni valónk, így készültünk a meccsre. Végig nagyon jól játszottunk. Bízom benne, ez nagy erőt ad a németek elleni összecsapásra és jó eredményt érünk el.”

Nego Loic: „Ha úgy is érzem, a mai meccset megnyerhettük volna, nagyon boldog vagyok, mert nagy erőfeszítéseket tettünk ezért az eredményért. Talán mindenkit nagyon büszkévé tettünk ma délután és igen, mondhatom, hogy méltán örülhetünk. Őszintén mondjuk meg, hogy ez egy nagyon erős ellenfél volt, hisz a világ legjobb csapata ellen játszottunk, de tudtuk azt is, ha mindent beleteszünk, szívből küzdünk, akkor bármi megtörténhet. Az első félidőt megnyertük, de 90 perig tart egy mérkőzés. Így is csak örülhetek ennek az eredménynek.”