Musorujsag
Élő Eredmények

Labdarúgó Európa Bajnokság
Élő stream csatornák X

Szalai Ádám vélhetően ott lehet a németek elleni fontos Eb-csoportmeccsen

m4sport.hu
A vizsgálatok negatív eredménnyel zárultak.
 

Az MLSZ vasárnap délelőtt hivatalos Twitter-csatornáján osztotta meg, hogy az Európa-bajnokságon szereplő magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, a franciák elleni csoportmeccsen egy fejére kapott ütés miatt megszédült és lecserélt Szalai Ádám nagy valószínűséggel ott lehet a június 23-i, németek elleni, továbbjutásért folyó mérkőzésen.

A csatárt az eset után kórházba szállították, ahol a vizsgálatok szerencsére negatív eredménnyel zárultak.

A csapatkapitány állapotával kapcsolatban Szabó Gergővel, a válogatott sajtófőnökével beszéltünk, aki szerint lelkileg megviselték a történtek, de megnyugatató hírekkel szolgált.

„Egy ütést kapott a fejére a szombati mérkőzésen, ezért kellett lecserélni. Ha jól tudom, a közvetítésből ez nem látszódott, sokan azt gondolták, hogy a hőség miatt lett rosszul, de nem így volt. Tegnap este, kora délután alapos vizsgálatokon esett át, amelyek szerencsére mindegyike negatív eredményt hozott, úgyhogy Ádám vissza is jött Telkibe a vizsgálatok után, a csapattal van azóta is. Remélhetőleg a szakmai stáb rendelkezésére állhat a németek elleni meccsen.”

A sajtófőnök maga sem látta az ominózus szituációt, és nem is volt még alkalma bővebben beszélni Szalaival, ám annyit megtudott, hogy jól aludt a támadó, ki tudta magát pihenni.

„Ádámot ismerve azt gondolom, hogy mindent megtesz, hogy – ahogyan mindig is szokott – 100%-os állapotban legyen. Lelkileg biztosan megviselte, hiszen tudjuk, milyen fontos neki, hogy segítse a társakat és csapatot, ott legyen a pályán, és vezére legyen a csapatnak.”

Borítókép: (Fotó: MTI/Kovács Tamás.

További Hírek