Musorujsag
Élő Eredmények

Labdarúgó Európa Bajnokság
Élő stream csatornák X

Bajban a francia válogatott – Deschamps-nak elfogyott a balhátvédje

m4sport.hu
A sérülések miatt bajban lehet az Európa-bajnokság folytatásában Didier Deschamps, a francia labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
 

 

A szakember a szerda esti, Portugália–Franciaország (2–2) csoportmérkőzésen Lucas Hernándezt kezdette, ám a balhátvéd nincs százszázalékos állapotban, a hírek szerint a térdével problémák vannak, ami miatt kérdéses a további szereplése az Európa-bajnokságon. Didier Deschamps keretében ott van Lucas Digne, az Everton védője is, a félidőben épp ő váltotta Hernándezt, az 52. percben azonban le kellett cserélni – mint azóta kiderült, Digne-nek megsérült a combhajlítóizma, és számára szinte biztosan véget is ért a kontinenstorna.

A szövetségi kapitány így most bajba kerülhet, a keretben ugyanis Hernándezen és Digne-en kívül több balhátvéd. Deschamps a kerethirdetésnél egyébként rengeteg kritikát kapott, amiért nem hívta be a Milanban remek szezont záró (7 gól, 6 gólpassz) Theo Hernándezt, most viszont valóban rémálommá válhat a szakember számára következő néhány mérkőzés.

A francia média találgatása szerint Deschamps az eredetileg középső középpályás Rabiot-t tolhatja át a védelem bal szélére.

Borítókép: EPA/Laszlo Balogh / POOL