Musorujsag
Élő Eredmények

Labdarúgó Európa Bajnokság
Élő stream csatornák X

Komoly széthúzás - a francia játékosok a pályán, családjaik a lelátón csaptak össze

m4sport.hu | Szerző: Pollák Márton
A világbajnok és Eb-favorit francia válogatott hétfőn a Svájc elleni nyolcaddöntőben tizenegyespárbajt követően búcsúzott a kontinenstornától, s a mérkőzés utáni hangok alapján biztossá vált az, amit az Európa-bajnokság előtt csak sejthettünk, valami nagyon nem volt rendben a csapat háza táján.
 

Valljuk be, lehet abban a szakértői véleményben valami, hogy a franciáknak arra (is) ment rá az Eb-je, hogy Didier Deschamps szövetségi kapitány későn hívta be a keretbe Karim Benzemát.

Az ezzel kapcsolatos szakértői vélemény mellett az Olivier Giroud és Kylian Mbappé közti affért is Benzema jelenléte generálta, emellett pedig az sem festett túl hízelgő képet a csapategységről, hogy a válogatott sztárjai a pletykák szerint a kontinenstorna egész ideje alatt sokat hajnaloztak, pihenés helyett inkább élőben NBA-meccseket néztek (ami az időeltolódás miatt éjszakára, hajnalra esik) és videojátékokkal töltötték az időt, most pedig újabb pikáns részletek árulkodnak arról, nem volt minden rendben az együttes háza táján.

A Get French Football News információi alapján Paul Pogba és Adrien Rabiot keményen összeszólalkozott a Svájc elleni meccsen, a Juventus játékosa ugyanis nem volt megelégedve a Manchester United középpályásának védőmunkájával.


Raphael Varane a jobbhátvéd, Benjamin Pavard védekezését kifogásolta, aki viszont állítása szerint Pogba miatt nem tudta megfelelően ellátni feladatát, Varane pedig megértette és el is fogadta a Bayern München játékosának indoklását.

S ha mindez még nem lenne elég, az RMC Sport úgy tudja, a játékosok családjai a lelátón majd a pályán is egymásnak feszültek. Rabiot családja a játékos édesanyjával az élen komoly, dulakodásig fajuló összetűzésbe keveredett Pogba családjával, mondván az MU sztárja fontos pillanatokban vezsztett labdákat – konkrétan svájc egyenlítő gólja Pogba eladott labdájából született. A biztonságiaknak már ekkor résen kellett lenni, mert az esetet követően Pogba családja Rabiot minden hibáját éles kritikával illette.

A lefújást követően Rabiot anyja Mbappé édesanyjával és apjával folytatott heves eszemecserét a gyepen, arra ösztönözve a szülőket, neveljék meg rettentően arrogáns fiukat.

Veronique Rabiot kirohanásának több család is tanúja volt és nem nézték jó szemmel, lévén viselkedése vállalhatatlan volt, nem beszélve a pocsék időzítésről, mikor mindenki csalódott volt a korai Eb-búcsú miatt.

 

Borítókép: EPA/Robert Ghement