Musorujsag
Élő Eredmények

Labdarúgó Európa Bajnokság
Élő stream csatornák X

Mourinho és Wenger is jogtalannak érzi az angolok Eb-döntőt érő büntetőjét

m4sport.hu | Pollák Márton
A két legendás futballedző nem mindig evett egymás tenyeréből, ám most mindketten egy véleményen voltak azzal a büntetővel kapcsolatban, amely végül a az Európa-ábajnokság-döntőjébe repítette az angol válogatottat.
 

Gareth Southgate együttese a szerdai elődöntőben hosszabbítás után 2-1-re legyőzte a dán együttest a londoni Wembley Stadionban, ám hogy készülhet a vasárnapi, olaszok elleni fináléra, az nagyban köszönhető annak, hogy a játékvezető megadta – Harry Kane meg belőtte – azt a kifejezetten véleményes büntetőt, melyet Raheem Sterling buktatásáért ítélt meg – az esetet a VAR hosszú percekig vizsgálta.

Az Arsenal korábbi legendás menedzsere, Arséne Wenger és az As Roma frissen kinevezett trénere, José Mourinho sem tartja jogosnak a tizenegyest.

“Ez az esés nem ért büntetőt. Nem értem, miért nem kérték meg a játékvezetőt, vessen egy pillantást a lassításokra. A VAR jelen esetben cserbenhagyta a bírót” – osztotta meg véleményét Wenger a beIN Sportson.

“Ez soha, sehol nem büntető! Különösen nem ezen a szinten, egy Európa-bajnokság elődöntőjében. Nem értem a döntést” – így Mourinho a talkSporton.

Ön szerint bünteőt ért az eset?

Borítókép: EPA/Shaun Botterill

További Hírek