Musorujsag
Élő Eredmények

Labdarúgó Európa Bajnokság
Élő stream csatornák X

Légy részese te is a teqball rekordkísérletének!

MLSZ
Az UEFA EURO 2020 döntőjének napján rekordkísérletre vállalkozik a Nemzetközi Teqball Szövetség, a FITEQ. A Szurkolói Zónában lévő műfüves kispályán elhelyezett teqball asztalon 12 órán keresztül játszanak majd a játékosok, amit a Magyar Rekordok Jegyzéke rögzít és hitelesít a helyszínen. A rekordkísérlet lényege, hogy 12 órán keresztül folyamatos legyen a játék az asztalon.
 

Az esemény vasárnap reggel 8.00 órakor kezdődik és 20.00 óráig tart. A FITEQ profi játékosai kezdik a rekordkísérletet, amihez a Szurkolói Zóna nyitása után, vagyis 16.00 órától bárki csatlakozhat. A rekordkísérletet követően, 21.00 órától négy óriáskivetítőn lehet majd nézni az UEFA EURO 2020 döntőjét,  Olaszország és Anglia összecsapását.

A teqball egy futballalapú sporteszköz, gyakorlatilag az asztaliteniszt és a lábteniszt ötvözi. Az asztalt hosszú évek matematikai és fizikai számításai után véglegesítették. Egy teqmeccsen két-három másodpercenként kell labdába érniük a játékosoknak, így a játék nagyban fejleszti a labdabiztosságot és az első labdaérintést. A magyar találmány óriási népszerűségnek örvend, számos futballsztár kertjében és európai topcsapat edzőközpontjában megtalálható. A teqball legismertebb nagykövete a Barcelona korábbi aranylabdás labdarúgója, Ronaldinho.

További Hírek