Musorujsag
Élő Eredmények

Labdarúgó Európa Bajnokság
Élő stream csatornák X

Így jutottak be jegy nélküli angol drukkerek a Wembleybe

m4sport.hu
A labdarúgó Európa-bajnokság olasz győzelemmel záruló döntője előtt több angol szurkoló jegy nélkül próbált meg bejutni a Wembley Stadionba – sajtóhírek szerint ez néhányuknak sikerült is a rendezők lefizetésével.
 

 

A Yahoo beszámolója szerint vasárnap több száz jegy nélküli angol drukker próbált meg bejutni az Eb-döntőnek otthont adó stadionba, ezért a kapuk előtti kordonoknál összecsaptak a rendezőkkel.

Egy neve elhallgatását kérő szemtanú a The Timesnak elmondta, látta, ahogy egy rendező pénzért cserébe jegy nélküli szurkolókat enged át a biztonsági ellenőrzésen.

„Sokkoló volt, sosem láttam még ilyet. Egy nagy köteg pénz volt nála, tele volt vele a zsebe…” – fogalmazott a szemtanú, akinek a szavait Matthew Stadlen televíziós műsorvezető is megerősítette: elmondása szerint több rendezőt is megvesztegettak jegy nélküli angolok.

A tizenegyespárbajban az olaszok győzelmét hozó mérkőzés előtt történteket az UEFA mellett az angol Labdarúgó-szövetség (FA) is vizsgálja, a közösségi médiában keringő képsorok pedig biztosan nem segítik majd elő az Egyesült Királyság és Írország közös pályázatának sikerét a 2030-as világbajnokság rendezési jogáért vívott harcban.

Borítókép: Angol drukkerek az Eb-döntő előtt (MTI/EPA/Andy Rain)

További Hírek