Musorujsag
Élő Eredmények

Labdarúgó Európa Bajnokság
Élő stream csatornák X

Sergio Ramos: Remélem, hívnak még a válogatottól

m4sport.hu
Remek fizikai állapotban érzi magát, fő célja BL-t nyerni a PSG-vel, és visszatérni a válogatottba.
 

Sergio Ramos hosszabb interjút adott a francia L’Equipe-nek, melyben többek között szóba került szerepe a PSG-ben, tervei a Bajnokok Ligájában, fizikai állapota és reményei, miszerint szerepelhet még a spanyol válogatottban.

A 35 esztendős spanyol védő elmondta, komoly kihívás és ösztönző erő a számára, hogy a PSG-t BL-elsőséghez juttassa, hiszen ez klubszinten történelmi lenne, míg számára is fontos, hiszen az lehetne ötödik BL-sikere. “Olyan projekt miatt érkeztem a klubba, amely valóság lehet, és amelyhez nagyon kevés hiányzik. Remélhetőleg a következő évben ez már nem csak vágy lesz. Erről álmodoznak a klub és a szurkolók”.

“Számomra megtiszteltetés, hogy itt lehetek, értékelem a rajongók szeretetét, egy új ország kultúráját. Büszkeséggel tölt el, hogy mik az elvárások velem szemben, ezek engem csak motiválnak. Azért vagyok itt, hogy tapasztalatot, motivációt adjak” – mondta azzal kapcsolatban, hogy a számos világsztár (Neymar, Mbappé, Marquinhos, Verratti) ellenére vezető szerepet szánnak neki.

“Jól érzem magam. A nyár folyamán testileg és lelkileg pihentem, az akkumulátorok feltöltődtek. Most, hogy csatlakoztam a csapathoz, lelkes vagyok, megpróbálnom a legjobb teljesítményt nyújtani. Azt hiszem, még három vagy négy évig versenyezhetek a legmagasabb szinten. Tudom, hogyan érzem magam és milyen vagyok. Ha eljön a nap, hogy a testem másképp reagál, vagy fizikailag nincs jól, otthon maradok és nyugdíjba megyek” – mondta a fizikai állapotáról és a munkához való hozzáállásáról.

A válogatottal kapcsolatban elmondta, kiemelten fontos dolog számára, szeretne még világbajnokságon, Eb-n játszani a nemzeti együttesben. “Tisztában vagyok vele, hogy ehhez jól kell teljesíteni, de ezen leszek, és remélem, hogy újra felhívnak” – mondta Ramos, aki számára furcsa volt otthonról nézni az Eb-t, de örül, hogy Spanyolország jó képet mutatott. Véleménye szerint remek csapatuk van mind rutinos játékosokból, mind fiatalokból, és reméli, a jövőben együtt tudják folytatni.

Borítókép: epa07820891 Spain's captain Sergio Ramos celebrates after scoring the 1-0 lead from the penalty spot during the UEFA EURO 2020 group F qualifying soccer match between Romania and Spain at National Arena stadium in Bucharest, Romania, 05 September 2019. EPA/BOGDAN CRISTEL

További Hírek