Musorujsag
Élő Eredmények

Labdarúgó Európa Bajnokság
Élő stream csatornák X

Solskjaer: Az MU-ban továbbra is Rashford rúgja a 11-est

m4sport.hu
Edzője szerint annak ellenére hogy hibázott, dicséret illeti a fiatal játékost, hiszen oda mert állni a sorsdöntő helyzetben.
 

“Ha legközelebb a csapat 11-eshez jut, azt Marcus Rashford fogja rúgni” – jelentette ki Ole Gunnar Solskjaer, a Manchester United vezetőedzője. Ezzel is bizalmáról biztosítva játékosát, aki az olaszok elleni Eb-döntőben a kapufára lőtt a meccsvégi 11-es párbajban.

Solskjaer szerint a játékos biztosan tanult az esetből, és mindenképpen erősebben tér vissza. “Amúgy sem sok olyan embert láttam ebben a klubban, akik lefeküdt, és azt mondta, többé nem akar 11-est rúgni” – mondta a szakember a Sunnak.

Kiemelte, éppen Rashford volt az, aki két éve a PSG ellen az utolsó percben odamert állni, és elvállalta azt a 11-est, ami akkor az MU továbbjutását jelentette. Solskjaer szerint pedig ez a fajta bátorság különbözteti meg másoktól.

“Ő vállalta a felelősséget, és biztos vagyok benne, hogy sok játékos volt, aki nem akart büntetőt rúgni. Csak úgy lehetsz hős, ha elvállalod. Viszont így hibázhatsz is. Amikor tizenegyespárbajról van szó, akkor bármi megtörténhet. Ez a futball” – összegzett Solskjaer.

Borítókép: epa09338819 Marcus Rashford of England misses from the penalty spot during the UEFA EURO 2020 final between Italy and England in London, Britain, 11 July 2021. EPA/Frank Augstein / POOL (RESTRICTIONS: For editorial news reporting purposes only. Images must appear as still images and must not emulate match action video footage. Photographs published in online publications shall have an interval of at least 20 seconds between the posting.)

További Hírek