Musorujsag
Élő Eredmények

Labdarúgó Európa Bajnokság
Élő stream csatornák X

Cassano megérdemelt olasz Eb-győzelemről, de peches spanyolokról beszél

m4sport.hu/A Bola
A 39-szeres olasz válogatott Antonio Cassano úgy gondolja, hogy hazája nemzeti csapata megérdemelte nyerte az idei Európa-bajnokság döntőjét az angolokkal szemben, ugyanakkor meggyőződése, hogy az elődöntőben hatalmas mázlija volt Spanyolországgal szemben.
 

A 39 éves Antonio Cassano, aki olyan csapatokban fordult meg, mint a Roma, Sampdoria, AC Milan vagy az Internazionale úgy véli, hogy Mancini csapata “megérdemelte, hogy megnyerje az Eb-trófeát, mert a legjobb csapat volt a torna egészét nézne”, ugyanakkor rámutat arra is, hogy a döntői vezető út az egyenes kieséses szakaszban döcögősre sikeredett.

“Tökéletesen teljesítettünk a csoportkörben, de kínlódtunk Ausztria és Belgium ellen, akik többször is közel álltak a gólszerzéshez. Spanyolország ellen a meccs közben azt mondtam, hogy 4-5 gólos vesztésre kellene állnunk, mindez akkor, amikor 1-0-ra vezettünk. Spanyolország többet érdemelt volna, ezt el kell ismerni” – emlékezett vissza a hispánok elleni elődöntőre a korábbi támadó.

A fináléval kapcsolatban viszont nincsenek kétségei, a jobbik csapat nyerte.

“Az elején egy kicsit szenvedtünk, de idővel egyre több területet nyertünk és uraltuk a mérkőzést. Pickfordnak volt pár fontos védése. Jobbak voltunk, így megérdemeltük a címet” – mondta az Eb-döntőről és az olasz diadalról a világ labdarúgásának egyik fenegyereke.

Borítókép: Antonio Cassano

További Hírek