Musorujsag
Élő Eredmények

Labdarúgó Európa Bajnokság
Élő stream csatornák X

Nekik köszönhetjük a foci-Eb legjobb hangulatú meccseit

m4sport.hu
Aki átélte, sosem felejti el. Aki részt vett a szervezésben, élete végéig büszke lehet rá. A sűrű nyári sportnaptár végéhez közeledve az m4sport.hu stábja visszatért a Puskás Arénába, hogy megszólaltassa azokat a szervezőket, akik munkájukkal nagyban hozzájárultak, hogy Budapesten legyenek az egész foci-Eb legjobb hangulatú meccsei. Ezzel a videóval is köszönjük nekik az élményt!
 

Mozgalmas időszakot hagyott háta mögött a sportélet, amiből természetesen Magyarország is bőven kivette részét. Olimpikonjaink remek eredményeket értek el Tokióban, ismét sikeres Foma-1-es futamot bonyolított le a Hungaroring (amely nem mellesleg újabb hosszú évekig továbbra is betonbiztos helyszíne lesz a száguldó cirkusznak), valamint a magyar férfi labdarúgó-válogatott is kalapemelést érdemel az Európa-bajnokságon nyújtott teljesítménye miatt.

Ez utóbbi hazánk szempontjából némileg kiemelkedik a kavalkádból, hiszen ilyen horderejű eseményt Magyarország még sosem rendezett korábban.

Az m4sport.hu stábja visszatért a Puskás Arénába, hogy megszólaltassa azokat a szervezőket, akik munkájukkal nagyban hozzájárultak, hogy Budapesten legyenek az egész Európa-bajnokság legjobb hangulatú meccsei.

Köszönjük mindazoknak, aki időt és energiát sem kímélve dolgozott hosszú hónapokon, éveken át azért, hogy a magyar szurkolók átélhessék életük egyik legnagyobb sportélményét!

Borítókép: MTI/EPA/POOL/Illyés Tibor

További Hírek