Élő Eredmények

Bolla Bendegúz: Az elmúlt időszakban sikerült kivívnunk, hogy tiszteljenek minket

m4sport.hu
Bolla Bendegúz, a magyar labdarúgó-válogatott szélsője az M4 Sportnak elárulta: korábbi, Svájcban adott nyilatkozatai alapján úgy érezte, a kinti riporterek szerint nem Marco Rossi együttese az esélyes a két csapat szombati Európa-bajnoki mérkőzésén.

 

A 24 esztendős játékos biztos benne, hogy pokoli hangulat lesz a mienk nyitányán.

„Mindenki izgatottan várja a holnapi meccset. Remélem, minél többen eljönnek nekünk szurkolni, biztos vagyok benne, hogy a hangulatra nem lesz panasz, ahogy azt korábban már megmutatták a szurkolóink, ez eddig is sokat segített az együttesnek.”

Bolla Bendegúz ott volt a 2020-as Európa-bajnokságon is, pályára viszont nem lépett. Most ezen változtatna.

„Szeretnék ezúttal játékpercet is kapni, de ahogy korábban mondtam, e nélkül is öröm volt, hogy ott lehettem az előző tornán, megtapasztalhattam a hangulatot, az atmoszférát. Ám most úgy érkeztem ide, hogy szeretnék minél többet játszani. Azt gondolom, ezért meg is harcoltam az elmúlt időszakban, jó úton haladok, úgyhogy bizakodva várom a találkozókat.”

Bolla Bendegúz elárulta: korábbi, Svájcban adott nyilatkozatai alapján úgy érezte, a kinti riporterek szerint nem Marco Rossi együttese az esélyes a két csapat szombati mérkőzésén.

„Az elmúlt időszakban sikerült kivívnunk, hogy tiszteljenek minket, hiszen volt arra példa, hogy nagyobb csapatok lebecsültek minket, aztán meglepetést okoztunk, ebből szerintem tanult mindenki. Örülök, hogy ezt kivívtuk és tisztelettel beszélnek rólunk. Adtam néhány interjút, akkor azt éreztem, nem minket tartanak esélyesnek, mindent megteszünk, hogy erre rácáfoljunk. Még nem tisztázódott, ki kezd majd, ez holnap kiderül, de akárki is, biztos vagyok benne, hogy mindent megtesz majd. A legfontosabb, hogy megpróbáljuk begyűjteni a három pontot. Személy szerint azt gondolom, kulcsfontosságú lesz az első meccs, a három vagy az egy pont mindenképpen, elengedhetetlen a jó kezdés, mert kiegyenlített a csoport. Döntő lehet a továbbiakban.”

A labdarúgó Európa-bajnokság mérkőzéseit az M4 Sport közvetíti

A teljes menetrendjét itt találja.

A csoportkör állását itt böngészheti.

A csoport: Németország, Skócia, Magyarország, Svájc

1. forduló:

június 14., péntek:

21.00: Németország-Skócia, München (M4 Sport)

június 15., szombat:

15.00: Magyarország-Svájc, Köln (M4 Sport)

2. forduló (június 19., szerda):

18.00: Németország-Magyarország, Stuttgart (M4 Sport)

21.00: Skócia-Svájc, Köln (M4 Sport)

3. forduló (június 23., vasárnap):

21.00: Skócia-Magyarország, Stuttgart (M4 Sport)

21.00: Svájc-Németország, Frankfurt(M4 Sport+)

 

 

 

Borítókép: Debrecen, 2024. június 8. Bolla Bendegúz a Magyarország - Izrael felkészülési labdarúgó mérkõzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2024. június 8-án. MTI/Czeglédi Zsolt

További tartalmak