Élő Eredmények

Kölnből kapcsol a közmédia – pályára lép a magyar válogatott: több csatornán élőben követhetik, ami a stadionban és azon kívül történik

m4sport.hu
A magyar labdarúgó válogatott ma kezdi meg szereplését sorozatban harmadik Európa-bajnokságán. A Magyarország–Svájc mérkőzés 15 órakor kezdődik Kölnben, ám a közmédia már a Hajdú B. István kommentálásában követhető mérkőzés előtt várja helyszíni bejelentkezésekkel, élő kapcsolásokkal a szurkolókat.

 

Hazahozza a szurkolóknak a 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokságot az M4 Sport, a Nemzeti Sportrádió, a Kossuth Rádió, az M1, a Nemzeti Sport és online felületeik. Kiemelt hangsúlyt fektetnek a magyar vonatkozású összecsapásokra, hogy a szurkolók mindenről értesülhessenek, ami a pályán és azon túl történik. A helyszíni stúdió és a saját kameráknak köszönhetően korábban sosem látott színvonalon láthatják a kontinenstorna legfontosabb mérkőzéseit.

A magyarok első pályára lépése előtt az M4 Sport felvezető műsora 13:30-kor kezdődik. A Kölnben felállított stúdióban Petrovics-Mérei Andrea várja a nézőket vendégeivel: a többszörös magyar bajnok hátvéddel, Juhász Rolanddal, Bozsik Péter korábbi szövetségi kapitánnyal és Dragóner Attila 28-szoros válogatottal. A helyszíni riporter Molnár Mátyás lesz. A 15 órakor kezdődő Magyarország – Svájc csoportkörös mérkőzést élőben közvetíti a helyszínről Hajdú B. István. A válogatott szereplése, ahogy a labdarúgó-Eb minden mérkőzése az M4 Sporton és az m4sport.hu oldalon is élőben követhető.

Az M1 Híradó részéről B. Németh Péter mutatja be az M4 Sport kölni stúdióját, bejelentkezik a szombati szurkolói vonulásról, megszólaltatja a Kölnbe utazó magyar szurkolókat és beszámol minden ott történő fontos eseményről az M1 aktuális csatornán, az M4 Sporton és a Nemzeti Sporthíradóban.

A Nemzeti Sportrádió – mobilalkalmazáson keresztül, a nemzetisport.hu oldalon, valamint Budapest vételkörzetében az FM 105,9-en – minden magyar mérkőzést teljes egészében közvetít Cseszregi Balázs és Tóth Béla kommentárjával, így a válogatott Svájc elleni, szombat délután szereplését is. Őket hallhatják a Kossuth Rádióban is, ahol 14:34-től 17:30-ig foglalkoznak a mérkőzéssel.

Az eseményekről hírekkel, interjúkkal, percről perce tudósításokkal, fotókkal és videókkal számol be a 121 éves Nemzeti Sport nyomtatott és internetes kiadása, valamint több közösségi felülete. A labdarúgó Európa-bajnokság ideje alatt extra tartalommal, nagyobb oldalszámmal jelenik meg a napilap, továbbá a Nemzeti Sport Eb-vel kapcsolatos különkiadványa is várja a szurkolókat.

Euro 2024 – Kövesse a labdarúgó-Európa-bajnokság eseményeit június 14-től az M4 Sporton, a Nemzeti Sportrádióban, a Kossuth Rádión, az M1-en és a Nemzeti Sport felületein!

A teljes menetrendet itt találja.

A csoportkör állását itt böngészheti.

1. forduló:

június 14., péntek:

Németország-Skócia 5-1

június 15., szombat:

15.00: Magyarország-Svájc, Köln (M4 Sport)

2. forduló (június 19., szerda):

18.00: Németország-Magyarország, Stuttgart (M4 Sport)

21.00: Skócia-Svájc, Köln (M4 Sport)

3. forduló (június 23., vasárnap):

21.00: Skócia-Magyarország, Stuttgart (M4 Sport)

21.00: Svájc-Németország, Frankfurt(M4 Sport+)

 

Borítókép: MTVA

További tartalmak