Élő Eredmények

Nego és Balogh nem játszhat a németek ellen

m4sport.hu
Nego Loic és Balogh Botond nem játszhat a magyar válogatott németek elleni Eb-csoportmeccsén, Callum Styles ugyanakkor a többiekkel együtt végigdolgozta a keddi tréninget.

A szerdai, Németország elleni meccsre készülő válogatott keddi edzését végigdolgozta az Eb-re kisebb sérüléssel érkező Callum Styles, a Svájc elleni mérkőzést kihagyó Nego Loic ugyanakkor kihagyta a tréninget, akárcsak Balogh Botond, ők ketten nem lesznek bevethetők a házigazdák ellen. Nego még az Írország elleni felkészülési mérkőzésen szenvedett izomsérülést, de az utóbbi napokban már különedzéseket végzett, a szintén védő Balogh Botond bokája pedig az edzőtáborban sérült meg.

Szintén teljes értékű munkát végzett Dárdai Márton és Horváth Krisztofer is.

A gyakorláson megjelent a 6500 lakosú Weiler-Simmerberg polgármestere, Tobias Paintner, aki elmondta, nagyon boldog, hogy az egyik Eb-résztvevő ezt a falut választotta bázisául és igyekeznek minden igényt kielégítő körülményt biztosítani a magyarok számára, hogy ezzel megmutassák a település vendégszeretetét és kiváló adottságait. Hozzátette, kifejezetten drukkol Marco Rossi szövetségi kapitány együttesének, hogy továbbjusson a csoportból, mert a falu lakóival együtt azt szeretnék, ha minél tovább maradna a magyar válogatott.

A játékosok érkezésükkor aláírták a falu emlékkönyvét, az MLSZ képviseletében Vági Márton főtitkár vette át Weiler-Simmerberg ajándékát, egy kolompot, míg az MLSZ egy aláírásokkal díszített hivatalos Eb-labdát adott át a városvezetőnek.

A labdarúgó Európa-bajnokság mérkőzéseit az M4 Sport közvetíti.

A teljes menetrendet itt találja > > >

A csoportkör állását itt böngészheti > > >

A csoport: Németország, Skócia, Magyarország, Svájc

1. forduló
(június 14., péntek):
Németország–Skócia 5–1

(június 15., szombat):
Magyarország-Svájc 1-3

2. forduló (június 19., szerda):
18.00: Németország–Magyarország, Stuttgart (M4 Sport)
21.00: Skócia–Svájc, Köln (M4 Sport)

3. forduló (június 23., vasárnap):
21.00: Svájc–Németország, Frankfurt (M4 Sport+)
21.00: Skócia–Magyarország, Stuttgart (M4 Sport)

Borítókép: Marco Rossi és Loic Nego (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

További tartalmak