Musorujsag
Élő Eredmények
×

Magyar sikerek az ausztriai hosszútávú egypárevezős versenyen

Magyar sikerek az ausztriai hosszútávú egypárevezős versenyen

m4sport.hu
A Rose vom Wörthersee névre hallgató hosszútávú egypárevezős versenyen a férfiak és a nők abszolút rangsorában is két-két magyar állhatott dobogóra Ausztriában.

A férfiaknál a verseny többszörös bajnoka, és címvédője, Tamás Bence, míg a hölgyeknél Harsányi Viktória teljesítette leggyorsabban a Felden és Klagenfurt között kijelölt 16 kilométeres szakaszt. Az ezüstérmeket a felnőtteknél szintén magyarok húzták be, Ujhelyi Mihály és Zsiros Janka révén.

Tamás, a Külker Evezős Óbuda színeiben 1 óra 4 perc 26 másodperc alatt teljesítette a távot, kevesebb, mint egy perc hátránnyal a Budapest Evezős Egyesület versenyzője Ujhelyi Mihály zárt a második helyen a férfi abszolút értékelésben. A női kategóriát is a magyarok dominálták: a külkeres Harsányi Viktória 1 óra 13 perc 22 másodperces idővel zárt az élen, klubtársa Zsiros Janka csak 26 másodperccel maradt le mögötte, ami ezüstérmet ért.

Az ifi-kategóriákban is jól szerepelt a magyar küldöttség, összesen 12 dobogós helyezést értek el különböző kategóriákban az egypárevezősök – számol be oldalán a Magyar Evezős Szövetség.

Borítókép: (fotó: hunrowing.hu/Czucz Bálint)

További tartalmak