search

logo, social, vissza gomb

text logo

search

Élő Eredmények

Foci-vb az M4 Sporton: így követheti élőben, percről percre az év sporteseményét

m4sport.hu
November 20-án a házigazda Katar és Ecuador nyitómérkőzésével kezdetét veszi a 2022-as labdarúgó-világbajnokság, a tornát Magyarországon kizárólag az M4 Sport közvetíti élőben. Cikkünkben összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat, mikor, hol és hogyan lehet, illetve érdemes követni a focivébé eseményeit csatornánkon, az m4sport.hu-n, az M4 Sport applikációban, valamint közösségi felületeinken.

Minden mérkőzés élőben

Az M4 Sport a focivébé mind a 64 mérkőzését élőben közvetíti, a november 20-i nyitómérkőzéstől a december 18-i fináléig. A világbajnokság pontos programját bármikor megtekintheti az m4sport.hu tematikus, Katar 2022 aloldalán, ahonnan a mérkőzések online közvetítései is egyetlen kattintással elérhetőek lesznek, amennyiben számítógépről, mobilról vagy tabletről követné a meccseket.

Miközben a legtöbb válogatott már véglegesítette vb-keretét, pénteken az M4 Sport is kihirdette kommentátori csapatát, akik a helyszínről hozzák közelebb nézőinkhez a mérkőzések hangulatát és minden izgalmas pillanatát.

Műsorvezetőink és szakértőink az M4 Sport stúdiójában minden mérkőzés előtt élő felvezetővel hangolják és hozzák képbe a nézőket, a lefújás után értékelő műsorral zárunk, olyan technikai és információs megoldásokkal, melyekre korábban Magyarországon még nem volt példa.

A torna során a szokásoknak megfelelően csak a csoportkör harmadik fordulójában lesznek párhuzamosan zajló összecsapások, ilyenkor az M4 Sport mellett az M4 Sport+-on (Duna World) követhetők élőben az események – az m4sport.hu-n természetesen minden egyes mérkőzés streamelhető lesz.

A 2021-es labdarúgó Európa-bajnoksághoz hasonlóan kábeles előfizetéssel Erdélyben és a Felvidéken is elérhetővé teszi a közmédia a vb mérkőzéseit.

(fotó: EPA/Mohamed Ali Abdelwahid/FIFA)

Kezdési időpontok

A csoportkör első két fordulójában napi 4-4 mérkőzést rendeznek, ezek – magyar idő szerint – 11.00, 14.00, 17.00 és 20.00 órakor kezdődnek.

A december 2-án záruló csoportkör utolsó fordulójában, illetve a december 3-án a nyolcaddöntővel kezdődő kieséses szakaszban 16.00, valamint 20.00 órakor lesz a kezdő sípszó.

Góóól!

Az M4 Sporton minden játéknapot közel egyórás gólösszefoglalóval zárunk, délelőttönként pedig (a torna második hetével kezdve) a Góóól!2-ben szakértőinkkel elemezzük a jelentősebb történéseket, beszéljük ki a legérdekesebb sztorikat.

Bárhol, bármikor

Ha már összefoglalók, az m4sport.hu-n minden mérkőzés rövid gólösszefoglalója már percekkel a lefújás után elérhető és bármikor visszanézhető lesz, ahogyan a teljes mérkőzések is.

Weboldalunkon videós és szöveges tudósításaink mellett statisztikai érdekességekkel is várjuk olvasóinkat, főként azokat, akiket mélyebben is érdekel, ki és mi miatt dőlt el egy-egy összecsapás. Katar 2022 aloldalunkon minden egyes válogatott és mérkőzés részletes statisztikája szintén pár kattintással hozzáférhető lesz.

Izgalmak percről percre

Az m4sport.hu-n az eredmények, hírek és cikkek özöne mellett a torna minden napján reggeltől késő estig folyamatosan frissülő szöveges tudósósításban számolunk be a világbajnokság minden rezdüléséről a mérkőzések előtt, közben és után egyaránt, így olvasóink tényleg semmiről nem maradhatnak le.

Percről percre tudósításunkban szinte azonnal megmutatunk minden egyes gólt, látványos, vitatott vagy sorsdöntő jelenetet és számos statisztikai érdekességgel egészítjük ki az M4 Sport közvetítését, így akkor is érdemes lesz oldalunkra látogatni, ha élőben nézi a mérkőzéseket. Akkor pedig főleg, ha nem.

Emellett ajánljuk figyelmükbe az M4 Sport applikációját (iOS, Andorid) is, melyben ugyanúgy minden M4-es tartalom elérhető lesz, emellett pedig felhasználóinkat (hacsak a beállításokban ki nem kapcsolják ezt a funkciót) rövid szöveges üzenetben értesítjük minden lényeges történésről.

Az M4 Sport közösségi oldalain, a Facebookon, Instagramon, a YouTube-on is folyamatosan beszámolunk a világbajnokságról: friss eredmények, hírek, a legnagyobb gólok, összefoglalók, reakciók – így érdemes ezeken a felületeken is követni az M4 Sportot.

Gurulj be lassítva is! – minden nap

Futballkedvelő nézőink minden bizonnyal már jól ismerik az M4 Sport labdarúgással foglalkozó Gurulj be lassítva is! podcastjét, amely a vb közel egy hónapja alatt minden este új adással jelentkezik majd, melyben a már megszokott házigazdák, Székely Dávid és Hajdú B. István helyébe lépve a közmédia helyszínen dolgozó tudósítói beszélik át és elemzik a világbajnokság mérkőzéseit, kiemelt eseményeit és jelentős történéseit.

Labdarúgó-világbajnokság november 20. és december 18. között, élőben az M4 Sporton, az M4 Sport+-on és az m4sport.hu oldalon.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Minden vb-keret egy helyen: a 2022-es labdarúgó-világbajnokság 32 válogatottjának hivatalos névsora
A 2022-es katari labdarúgó-világbajnokságon résztvevő válogatottaknak november 13-ig kell hivatalosan kijelölniük 26 fős keretüket a tornára. A nemzeti szövetségek többsége nem vár az utolsó pillanatig, így az elmúlt napokban folyamatosan hirdették ki csapatukat a november 20-án rajtoló tornára. Folyamatosan frissülő cikkünkben mind a 32 válogatott vb-keretét megtalálja.
Cikkek
Kerethirdetés: kiemelt csapattal készül az M4 Sport a labdarúgó-világbajnokságra
Keretet hirdetett az M4 Sport a katari labdarúgó-világbajnokságra a Gurulj be lassítva is! podcast legfrissebb adásában. Az esemény rangjának megfelelően illusztris csapatot állított össze a tornát közvetítő csatorna. Újdonság, hogy a helyszíni stáb tagjai a közvetítések mellett a naponta jelentkező podcast adásaikban foglalják össze a legfontosabb eseményeket.
Cikkek
Sérülése ellenére Sadio Mané is bekerült Szenegál vb-keretébe
Sérülése ellenére Sadio Mané neve is ott van Szenegál a katari labdarúgó-világbajnokságra nevezett, pénteken kihirdetett 26 fős keretében. A Bayern München támadóját a keddi Werder Bremen elleni német bajnokin kellett lecserélni, szerdán több forrás is biztosan állította, lemarad a vb-ről, ám most kiderült, mégis ott lesz a tornán.
Cikkek