search

logo, social, vissza gomb

text logo

search

Élő Eredmények

Kerethirdetés: kiemelt csapattal készül az M4 Sport a labdarúgó-világbajnokságra

m4sport.hu
Keretet hirdetett az M4 Sport a katari labdarúgó-világbajnokságra a Gurulj be lassítva is! podcast legfrissebb adásában. Az esemény rangjának megfelelően illusztris csapatot állított össze a tornát közvetítő csatorna. Újdonság, hogy a helyszíni stáb tagjai a közvetítések mellett a naponta jelentkező podcast adásaikban foglalják össze a legfontosabb eseményeket.

Sporttörténeti jelentőségű világbajnokság közvetítésére készül a közmédia és ehhez mérten állította össze vb-keretét is. Katarból öt kommentátor közvetíti a november 20-án kezdődő torna mérkőzéseit. A csapatot erősíti a Prima Primissima-díjas Hajdú B. István, az oroszországi világbajnokságról is közvetítő Ujvári Máté és Varga Ákos, valamint a két vb-újonc Varga Péter és Tóth Attila. A kommentátori stáb mellett két riporter is a helyszínre utazik, Dedecsik Ferenc és Bittmann Emil folyamatosan a legfrissebb hírekkel jelentkeznek Katarból.

A helyszíni stáb mellett a hazai stúdióból jelentkező műsorvezetői gárdát is jól ismerik a csatorna nézői. Visszatér a képernyőre a Gyulai István-díjas Berkesi Judit. Szintén a csapatot erősíti Petrovics-Mérei Andrea, Székely Dávid és Molnár Mátyás, akik hétről hétre az UEFA Bajnokok Ligája, valamint a legnagyobb és legnézettebb világesemények házigazdái. A naponta jelentkező összefoglaló magazin, a Góóól! műsorvezetője ezúttal is Mohay Bence lesz.

„Minden szempontból különleges lesz az idei labdarúgó-világbajnokság. Nem túlzás azt állítani, hogy ez nem csak az év futballeseménye lesz, de egyben sporttörténeti torna is. Tisztában vagyunk vele, hogy rendezhetnek egy vb-t nyáron, vagy télen, de abban az egy hónapban az egész ország az M4 Sportra figyel. Ennek megfelelően alakítottuk ki a műsorvezetői és kommentátori csapatot is. Rutinos szakemberek, valamint pályájuk elején járó, ígéretes jövő elé néző, saját nevelésű kollégák hozzák majd közelebb a nézőkhöz a történéseket” – fogalmazott Székely Dávid, az M4 Sport csatornaigazgatója. Hozzátette, több olyan technikai és információs megoldást terveznek a világbajnokságra, amire korábban Magyarországon még nem volt példa.

A labdarúgó-világbajnokság mind a 64 összecsapása Magyarországon kizárólag a közmédia felületein lesz követhető: az M4 Sporton, az m4sport.hu oldalon és a csoportkör utolsó fordulójában párhuzamosan látható meccsek az M4 Sport+ csatornán.

Mindennap összefoglalókkal kezdhetik és zárhatják a napot a nézők és újdonságként a helyszínről jelentkezik szintén napi adásokkal a Gurulj be lassítva is! podcast. A világbajnokság eseményeivel a közmédia minden csatornája kiemelten foglalkozik majd. Az m4sport.hu és az M4 Sport applikáció az élő közvetítések mellett folyamatosan exkluzív érdekességekkel, statisztikákkal, unikális tartalmakkal készül.

A legutóbbi Európa-bajnoksághoz hasonlóan kábeles előfizetéssel Erdélyben és a Felvidéken is elérhetővé teszi a közmédia a torna mérkőzéseit.

Az M4 Sport stábja a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokságon:

Kommentátorok:
• Hajdú B. István
• Tóth Attila
• Ujvári Máté
• Varga Ákos
• Varga Péter

Műsorvezetők:
• Berkesi Judit
• Petrovics-Mérei Andrea
• Mohay Bence
• Molnár Mátyás
• Székely Dávid

Riporterek:
• Dedecsik Ferenc
• Bittmann Emil

Labdarúgó-világbajnokság november 20. és december 18. között, élőben az M4 Sporton, az M4 Sport+-on és az m4sport.hu oldalon.

Borítókép: M4 Sport

További tartalmak

Kapcsolódó hírek