Bemutatták a Chemical Brothers új, F1-es témájú számát

Bemutatta Forma–1-es tematikájú új klipjét a The Chemical Brothers együttes. Zenéjükkel a 2019-es bajnoki évadban még gyakran fogunk találkozni.


A Forma–1 csütörtökön jelentette be, hogy együttműködésre lépett az elektronikus zenét játszó együttessel, mely a sorozat számára egy mindössze 3 másodperces, az F1-es technikai oldalát középpontba állító „remixet” készített WGTT15000BPM F1 Neeeum Mix címen. Ezen alkotás alapját a Chemical Brothers áprilisban megjelenő új albumán helyet kapó We’ve Got To Try című szám jelenti, melyet pénteken mutatott be a zenekar.


A közzétett videóklip egy kóbor kutyáról és új gazdájáról szól, akik mertek gondolni egy merészet, és közös erővel megvalósítottak elérhetetlennek tűnő célokat. A nőstény kutya előbb F1-es versenyeket kezdett tanulmányozni, majd edzésbe állt, műkart kapott, és végül sikeresen tesztelt is egy F1-es autót, hogy aztán még messzebbre menve úrhajósnak álljon. A bizarr sztori poénját már nem lőnénk le, alább megtekinthető és meghallgatható a szám.
Kép: Boxutca Kép: Boxutca


Az F1 csütörtöki közleményében a 2019-es szezon dallamának titulálta a We’we Got To Try-t, mely várhatóan visszatérő részét fogja képezni a versenyhétvégéknek is.Megerősítették azonban, hogy a sorozat zenéje továbbra is a Brian Tyler által komponált, tavaly bemutatott dal marad.


Így aztán ki-ki válogathat a száguldó kutyás, futurisztikus, valamint a klasszikusabb, szuperhősös hangzás között, bízva abban, hogy azért a versenyzés is kínál majd alapot a szórakozásra idén...