Így nevet az F1-en a net világa – Norris a mémgyártók élén!

Nevetség tárgyává tette magát a Forma–1 a szombati időmérő edzésével – a mémgyárosoknak nagyon meg sem kellett erőltetniük magukat. Lando Norris az élükre állt!


A szurkolók körében nagy felháborodást keltett, de tulajdonképpen jó szórakozást is jelentett a Forma–1-es monzai kvalifikáció végjátéka – csak éppen nem a kívánt módon. Az egymás mögött tötyörgő mezőny látványától volt, aki padlót fogott, volt, aki meg számítógépet, és mémgyártásba kezdett. Magas labda volt, valljuk be!


Olyannyira, hogy az F1-es mezőny ilyen szempontból legkreatívabb és legaktívabb tagja, Lando Norris is beszállt a buliba. Ő könnyen tette, a megrovást kapó csapattársával, Carlos Sainzcal ellentétben kimaradt a Q3-as agyrémből, mivel motorcseréje miatt eleve értelmetlen volt a büntetése.


Ezek után az alábbi fotóval állt elő, mellé fűzve a megjegyzést: „Személy szerint úgy véltem, ez volt a valaha volt legjobb Q3!”
 Nos, rajta kívül másokat is megihletett az abszurd helyezkedés. Volt, aki a megfelelő hasonlatot kereste, mások már a probléma 2021-es megoldási javaslatával álltak elő…


Eközben többen a kavarodás megfelelő hangaláfestését keresték. Nem könnyű kiválasztani, melyik is illik hozzá legjobban. Az alábbiak hangföltekerést igényelnek!