Musorujsag
Élő Eredmények

Red Bull-gyárlátogatást nyert a McLaren-főnök

Red Bull-gyárlátogatást nyert a McLaren-főnök

Twitter
A Red Bull legendás tervezőmérnöke, Adrian Newey gyárlátogatást ajánlott föl egy jótékonysági árverésen, sőt azt is megígérte, a licit győztesét ő maga kalauzolja majd a bikások főhadiszállásán. Arra feltehetően ő sem gondolt, hogy a legtöbb pénzt végül a McLaren ügyvezetője ajánlja…

Newey a Halow Project (az alapítvány védnöke egyébként az 1996-os F1-es világbajnok, Damon Hill) jótékonysági eseményén tett felajánlást a nemes ügy érdekében; az árverésen befolyt összeggel tanulási zavarokkal küzdő fiatalokat támogatnak majd.

A legendás mérnök által fölajánlott Red Bull-gyárlátogatást végül az egyik rivális alakulat, a McLaren ügyvezetője, Zak Brown nyerte – a nem mindennapi története nemrég Hill is megosztotta közösségi oldalán –, ő vehet tehát részt azon a „túrán”, amit maga Newey szervez a bikások főhadiszállásán. Ezen felül még kérdésekkel is bombázhatja a tapasztalt tervezőt…

 

Tény, az amerikai szakember – aki maga is kapcsolatban áll a Halow Projecttel, amit a WEC-ben érdekelt csapata még reklámoz is, innen neszelhette tehát meg a felajánlás hírét – remekül használta ki ezt a „kiskapu” az ellenfél bázisának föltérképezésére.

Arról viszont egyelőre nem érkeztek hírek, hogy az ehhez hasonló szellemes, hírértékkel is bíró lehetőségekre általában jó érzékkel lecsapó Brown valóban elmegy-e a túrára, vagy az ügy ennyiben marad, kimerül egy kedves történetben és a szakember miután átutalta a pénzt a Halow Project számára, hogy segítse ügyét, nyereményét már nem veszi át.

Borítókép: Adrian Newey (Fotó: XPB)

További tartalmak