Musorujsag
Élő Eredmények

Hamilton lövöldözve készül egy akciófilmbeli szerepre (videóval)

Hamilton lövöldözve készül egy akciófilmbeli szerepre (videóval)

Instagram
Lewis Hamilton puskát és pisztolyt ragadott, jól szétlőtt pár céltáblát, majd jelezte, filmbeli szereplésre vágyik.

Nemrég még a születésnapi snowboardozásáról, majd az ausztráliai bozóttűz elől menekülő koalákról posztolt közösségi oldalán videókat Lewis Hamilton, a minap viszont irányt váltott: lövöldözni kezdett. Két videót is feltöltött egy Los Angeles-i lőtéren tett látogatásáról, melynek kapcsán pedzegetni kezdte, hogy egy akciófilmben is szerepet vállalna.

„Izgatottan mutatok most valamit, amin dolgozni kezdtem. Mindig nagyon szerettem az akciófilmeket, és arról álmodoztam, hogy egy nap én is szerepelhetek az egyikben. Ez az a hely, ahol Keanu Reeves gyakorolni szokott a John Wick-filmjeire, ezért most idejöttem, hogy elkezdjek edzeni az első filmszerepemre” – írta az Instagramon megjelenő lövöldözős videója mellé.

A Mercedes hatszoros világbajnoka jelezte, ez csupán az első napja volt a lőtéren, melyen profi személyzet segítette és maximálisan biztonságos feltételek mellett ragadt fegyvereket.

Egy másik videója mellett azért még pontosított: egyelőre nem jött a várt hívás Keanu Reevestől… „Ezt is közzé kellett tennem, mivel még mindig várom Keanu hívását, hogy felkínáljon nekem egy szerepet a John Wick 4-ben” – tette egyértelművé tréfálkozva, hogy nincs konkrét szerepajánlata.

Akciófilmnek ugyan nem nevezhető, Hamilton a hangját már kölcsönözte hollywoodi filmben: a Verdák epizódjában volt az egyik szereplő megszemélyesítője.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Had to post this too as I’m still waiting for a call from Keanu re a role in John wick 4. @michaelbjordan mans coming for you job lol #shootermcgavin #johnwick

Lewis Hamilton (@lewishamilton) által megosztott bejegyzés,

 

 

 

További tartalmak