Musorujsag
Élő Eredmények

A McLaren bemutatója élőben

A McLaren bemutatója élőben

McLaren
Csütörtökön a McLaren folytatja az F1-es bemutatók sorát. Woking már készülődik – élő közvetítés az eseményről.

Csatlakozva a Ferrarihoz, a McLaren a második olyan csapat, amely valódi autóbemutató keretében prezentálja 2020-as új F1-es modelljét. Az MCL35-ös névre keresztelt masináról a télen pár részletfotót már kiszivárogtattak a versenyzők a közösségi oldalakon, a lényeget viszont még nem láthattuk.

A McLaren technológiai központjában debütáló masina Zak Brown, a gyár ügyvezető igazgatója szerint némiképp módosított festést kap, még ha a tavaly megszokott papaja–kék színösszeállítás marad is.

„Félelem nélkül előre” – írta jelmondatként az F1 második legrégebbi gárdája a bemutatóját népszerűsítő videóhoz. A tavalyi nagy előrelépésük és a megszerzett konstruktőri negyedik helyük után pozíciójuk megerősítése lesz a céljuk a középmezőny élén.

Ebben a stabilitás lehet a segítségükre: a csapat átszervezése már az elmúlt két évben végbement, tavaly munkába állt az új vezetőség Andreas Seidl csapatfőnökkel és James Key technikai igazgatóval, Carlos Sainz és Lando Norris is a második idényét kezdi narancssárgában, miközben a gárda végre reális képet alkotott önmagáról és lehetőségeiről, s így jó hangulatban, felszabadultan, sikeréhesen várhatja a folytatást.

A wokingi bemutató magyar idő szerint 14 óra 30 perckor kezdődik, annak élő közvetítése a McLaren Youtube-csatornáján és Facebook-oldalán, valamint alább is nézhető lesz.

Borítókép: Fotó: McLaren

További tartalmak