Musorujsag
Élő Eredmények

Új köntöst kap az idei Alfa Romeo?

Alfa Romeo
A jövő hétig várni kell ugyan az új Alfa Romeo érkezésére, de a csapat által közzétett kép a festésük megváltozását ígéri.

A csapatok közül az Alfa Romeo lesz az utolsó, amely megmutatja idei autóját a nagyközönségnek. Külön leleplezést nem tartanak, arra csak a barcelonai első tesztnapon, február 19-én kerítenek sort a boxutcában, háromnegyed órával a gyakorlás rajtja előtt.

A csapat egyelőre csak az autóba első beindításáról közölt felvételt, most viszont közzétett egy fotót is, mely előrevetíti, az új autójuk a 2019-es elődjétől eltérő festést kaphat.

A képen az Alfa-logóban lévő kígyó feje és nyelve látható, mely mintás szürke színben pompázik az amúgy piros körvonalak között. „A kígyó több különböző bőrt is növeszt, mielőtt megmutatja a végső külsejét” – írták sejtelmesen a fotó mellé.

Fotó: Alfa Romeo

Az Alfa Romeo dizájnváltozása mellett szól, hogy idén új főtámogatóval, az Orlennel erősítettek. A lengyel olajvállalat a fejlesztőversenyzőnek szerződtetett Robert Kubicával együtt érkezett a hinwiliekhez. Az egyszeres futamgyőztes Kimi Räikkönen és Antonio Giovinazzi munkáját fogja segíteni.

További tartalmak