Musorujsag
Élő Eredmények

Bemutatta végleges festését az Alfa Romeo!

Bemutatta végleges festését az Alfa Romeo!

Boxutca
A múlt heti bejáratásán még „kígyóbőrben” száguldott az Alfa Romeo – azóta levedlett és végleges formát öltött.

Ügyesen játszott az új autójára kíváncsi szurkolók idegeivel az Alfa Romeo F1-es csapata ezen a télen. Először bejelentette, hogy csak a barcelonai első tesztnapon fogja leleplezni az C39-es modelljét, aztán múlt pénteken derült égből villámcsapásként jelentkezett be Fioranóból, az autója bejáratásának helyszínéről, és közzétett pár felvételt a négykerekűjéről. Ám hogy legyen mit mutatnia Barcelonában is, e filmes napra csak egy átmeneti festést kapott a masina: sötétszürke fényezése kígyóbőrt idéző mintájú volt, utalva a márka logójában szereplő állatra, a motorborításra festett logó pedig a Valentin-nap alkalmából szívformájú lett.

A csapat kedden aztán már bőszen reklámozta szerda reggel a barcelonai boxutcában megejtett leleplezését. Közösségi oldalán megosztott egy sejtelmes fotót, melyen csak az új autó körvonalai látszottak, valamint annyi, hogy a motorborítás felső íve piros. Magas labdának tűnt a fotómanipuláló programok világában, ám aki arra számított, hogy a kép kivilágosításával ízelítőt kaphat a valódi festésből, hoppon maradt: a csapat az autója oldalán egy feliratot helyezett el, amit csak világosítás útján lehetett elolvasni: „Szép próbálkozás!”

Mindezek után az első tesztnap rajtja előtt háromnegyed órával végre véget ért a titkolózás és a játék: az Alfa Romeo megmutatta 2020-as megújult dizájnját. A lepel alól a tavalyról megszokott fehér alapszínű autó bukkant elő, melynek vörös mintája azonban változott. Az orr két oldalán hosszanti irányban vörös csík húzódik végig az éleken, a motorborítás pedig szinte teljesen vörös lett, akárcsak a glória és a hátsó szárnyvéglapok. Az autó oldalára már az új támogatók logói is fölkerültek, köztük a Robert Kubicával érkező névadó szponzoré, az Orlené.

Az új autót a csapat pénteken Kimi Räikkönennel járatta be. A rutinos finnek egyelőre várnia kell a folytatásra, hiszen a szerdai napon csapattársai osztoznak. Elsőként a teszt- és tartalékversenyző, Robert Kubica áll munkába, majd délután a csapattal második idényét kezdő Antonio Giovinazzi is teljesítheti első kilométereit a C39-cel.

További részletek hamarosan…

Képgaléria:

Fotó: XPB
Fotó: XPB
Fotó: XPB
Array
(
    [replacement] => 
		
		

    [shortcode] => 
		
		

    [title] => Az Alfa Romeo C39-es (Fotó: Alfa Romeo)
    [image] => //cdn.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/10/2020/02/ERHy977X0AE2-Xz-1024x774.jpg
    [alignment] => aligncenter
)
Borítókép: Az új Alfa Romeo (Fotó: XPB)

További tartalmak