Musorujsag
Élő Eredmények

F1-es Podcastot indít az M4 Sport utazó riportere

F1-es Podcastot indít az M4 Sport utazó riportere

Boxutca
„A pontokat vasárnap osztják” címmel F1-es podcastot indít Ujvári Máté, az M4 Sport utazó riportere.

Az Ausztrál Nagydíj rajtja előtt egy másik új F1-es sorozat is útjának indul, ugyanis Ujvári Máté, az M4 Sport Forma-1-es riportere a királykategória témáit feldolgozó podcastot indít, melyben illusztris vendégek is szerepet kapnak majd.

„Ez lesz a 6. évem utazóriporterként, és már tavaly is végig az motoszkált a fejemben, hogyan lehetne még többet átadni azokból a Forma-1-es sztorikból, információkból, érdekességekből, amikkel időről-időre találkozunk.

Végül a podcast lett a megoldás, amely – nem titok – először az első adás egyik vendégének a fejéből pattant ki. Nagy álmom válik ezzel valóra, mert rengeteg mindenről, rengeteg mindenkivel lehet majd hétről-hétre beszélni!

Egy ideális mixet szeretnék, ugyanis a kellemesen laza és színes, érdekes dolgok mellett azért az F1 szakmai, technikai része mellett sem mennék el szó nélkül – ezekben pedig mindig segítségemre lesznek aktuális vendégeim” – árulta el Ujvári Máté az új kezdeményezésről, melynek pontos indulásáról és elérhetőségeiről hamarosan tájékoztatást adunk.

További tartalmak