Musorujsag
Élő Eredmények

Sainz karanténban – kissé már unatkozik…

Sainz karanténban – kissé már unatkozik…

Twitter
Önként vonult házi karanténba a McLaren spanyol versenyzője, Carlos Sainz, miután hazatért Melbourne-ből. A fiatal pilóta jól érzi magát, egyelőre tünetmentesnek tűnik, egyedüli problémája, hogy kicsit unatkozik otthon…

A McLaren egyik dolgozója volt az első, kinek koronavírus-tesztje pozitív lett az F1 világán belül. Miután megkapták a hírt, a csapat vezetői a később halasztott Ausztrál Nagydíjtól való visszalépés mellett döntöttek, majd több dolgozó is karanténba voltunk Melbourne-ben (ők jelenleg is ott tartózkodnak, koronavírusos társuk pedig szerencsére egyre jobban van).

A csapat versenyzője, Carlos Sainz ugyan hazautazott Melbourne-ből, később azonban ő is úgy döntött, karanténba vonul otthonában. Nemrég közösségi oldalán innen adott „helyzetjelentést”: kiemelte, jól érzi magát, igaz, kicsit unatkozik.

A McLaren garázsa (Fotó: MTI/EPA) A McLaren garázsa (Fotó: MTI/EPA)

„Jelenleg tökéletesen érzem magam, de ez nem jelent egyet azzal, hogy nem vagyok fertőzött, vagy hogy nem lehetnek tüneteim” – kezdte. „Mindenki számára nagyon fontos, hogy felelősségteljesen viselkedjen és betartsa az előírásokat” – hangsúlyozta. „Az előző napok kissé zsúfoltak voltak, hiszen próbáltam megszervezni az életem. Nyilvánvaló, hogy most egy kicsit unatkozom. Úgy értem, mindenki unatkozhat, aki karanténban van.”

„Ugyanakkor próbálok sportolni, igyekszem lefoglalni magam, és olyan dolgokkal foglalkozni, amiket egyébként nem tennék meg a rengeteg utazás miatt” – folytatta, majd üdvözletét küldte az Ausztráliában maradt csapattársaknak, és kiemelte, már nagyon várja, hogy a szezon újrainduljon, amint erre lehetőség lesz.

„Szeretnék üzenetet küldeni mindenkinek, aki Ausztráliában maradt. Pozitív energiát küldök nekik és sok ölelést. Biztosra veszem, hogy mindannyian a lehető leghamarabb ki akarnak kerülni a karanténból. Amint lehet, visszatérünk, és a versenyzést is folytatjuk. Már nagyon várom. Hiányzik a versenyzés, és az, hogy a csapatommal a világ körül utazhassak. Ezen most át kell esnünk, és a legjobb, ha otthon maradunk” – emelte ki.

További tartalmak