Musorujsag
Élő Eredmények

Bereznay Dániel újabb rajt-cél győzelmet aratott a virtuális versenypályán!

Bereznay Dániel újabb rajt-cél győzelmet aratott a virtuális versenypályán!

Boxutca
Három futam, két győzelem!

Az Alfa Romeo csapatának virtuális különítményének magyarja gyakorlatilag állva hagyta a „Not The… Bah GP” névre hallgató nagydíj első futamának résztvevőit, köztük csapattársát, James Baldwint.

A 2 x 25%-os versenytávra tervezett nagydíj első versenyét az időmérőn megfutott leggyorsabb körnek köszönhetően Bereznay Dániel az élről kezdhette, és valójában ez el is döntötte a teljes futam sorsát. A magyar tehetség végig uralva a versenyt, 14 kör megtétele után győztesként szelte át a célvonalat.

A második futamon Bereznay az utolsó helyről indulhatott, hiszen teljesen fordított rajtráccsal sorakoztak fel a versenyzők. Dániel hamar felverekedte magát a 8. helyre, de már a 2. körben kiállt a kötelező kerékcserére, ahonnan a többiek kiállása után az élmezőnyben találta magát annak ellenére, hogy egyszer kiperdült a pályáról.

A futamot végül Toro Rossós Cem Bolukbasi nyerte, mögötte az Alfa Romeo különítményével, James Baldwinnal és Bereznay Danival.

A futam leglátványosabb meccsét a Williams újonca, Nicholas Latifi vívta a győztes csapattársával, Aarav ‘Aarava’ Amin-nal. Latifi jött ki végül győztesként az ütközéssel is tarkított csatából.

Nem szerepeltek egyébként kiemelkedően jól a valódi F1-esek. Habár Lando Norris még az élen is autózott, nem volt igazán szerencsés a két futam alatt. A 2. versenyen a hetedik helyet szerezte meg, míg egyébként az ádáz csatát vívó Latifi csak a 11-et tudta megfogni.

Folytatás a hivatalos Forma-1-es sorozat rendezésében, 21:00-kor az M4 Sporton! A kommentátorok Wéber Gábor és Ujvári Máté lesznek.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek