Musorujsag
Élő Eredmények

Nemes gesztus: Rosberg segítő kezet nyújtott szurkolójának

Nemes gesztus: Rosberg segítő kezet nyújtott szurkolójának

Twitter
A rossz idők gyakran a legjobbat hozzák ki az emberekből – Nico Rosberg bajnokhoz méltó gesztussal bizonyította ezt: segítséget ajánlott az egyik szurkolójának.

„Mindig is azt mondtam, hogy ha igazán meg akarsz ismerni valakit, figyeld meg, hogyan bánik azokkal, akik semmit sem tehetnek érte” – írta közösségi oldalán az a Forma–1-es szurkoló, aki nemrég szívmelengető üzenetet kapott a 2016-os világbajnok Nico Rosbergtől. Laura közösségi oldalának tanúsága alapján nagy rajongója a sikere után visszavonult német versenyzőnek, több alkalommal is találkozhatott vele személyesen.

Rosberg most szurkolójának egy bejegyzésére reagált privát üzenetben, amit Laura aztán nyilvánossá tett. A korábbi mercedeses azon Twitter-posztot olvasva kereste meg követőjét, melyben az amiatt panaszkodott, hogy képtelen megfelelő élelmiszerhez jutni, mivel nem elég, hogy a járvány időszakában eleve nehezebb a bevásárlás, nemrég egy idegrendszeri probléma lépett föl nála, ami miatt alig tud járni, és képtelen lenne a boltban sorban állni.

„Szia, Laura! Remélem, rendben vagy ebben a nehéz helyzetben! Láttam a tweetedet, és tudom, hogy most egyáltalán nem egyszerű, főleg nem az élelmiszerrel. Örülnék, ha támogathatnálak egy 500 eurós szupermarketes házhoz szállítással. Van a környékeden olyan bevásárlóközpont, amely csinál ilyen szolgáltatást? Szeretném a legegyszerűbbé tenni ezt számodra, rendelhetsz némi ételt és hasonlókat ezért az összegért, hogy ne kelljen elgyalogolnod a szupermarketbe. Csak tudasd, mi lenne a legegyszerűbb megoldás a számodra! Remélem, ez egy kis segítség lesz neked” – ajánlotta föl a világbajnok.

Laura nem számított a hírességtől érkező válaszra. „Ezt az üzenetet kaptam, és padlót fogtam. Valahányszor találkoztam Nicóval, mindig kedves volt. De hogy ezt tegye? Higgyétek el nekem, ő egy csodálatos ember” – írta.

Közösségi oldalának tanúsága szerint nem ez az első alkalom, hogy Rosberg kedves gesztussal lepi meg őt. 2018-ban egy kis ajándékcsomagot is küldött neki, benne egy névre szólóan aláírt Mercedes-modellel.

 

Borítókép: Nico Rosberg (Fotó: XPB)

További tartalmak