×

Räikkönen küldeményt kapott a Ferraritól…

Kimi Räikkönennek csomagja érkezett! Egy Forma–1-es Ferrari, aminek a jelek szerint már talált a helyet a kedvenc krosszmotorjai között.

Lehet, hogy 2018 végén küldték és nem magától távozott Kimi Räikkönen, ám a Ferrarival való viszonyán ez akkora sebet nem ejtett, hogy az olaszok ne tartsák magukat a korábbi ígéretükhöz. Amikor a finn utolsó ott töltött szezonjában győzni tudott Austinban, csapata megígérte, hogy búcsúajándékként neki adja a győztes autóját.

Az ajándékra kellett várni egy darabig, ám a 7-es rajtszámú SF71-H masina a jelek szerint időközben megérkezett Räikkönenhez.

A máig a Ferrari legutóbbi világbajnokának számító „Jégember” az Instagramon tett közzé képet arról, ahogyan a szállító kamionban előbújik a vörös lepel alól utolsó futamgyőztes masinája, míg egy másikon az már az új otthonában, hat, szintén 7-es rajtszámú terepmotor társaságában mosolyog.

„Köszönöm, Scuderia Ferrari” – mondott köszönetet korábbi munkaadójának a nem mindennapi ajándékért Räikkönen.Kimi Räikkönen futamgyőztes Ferrari SF71H-ja (Fotó: Kimi Räikkönen/Instagram)