×

Szavazás: ki legyen a következő két F1-legenda az M4 Sporton?

Újra az olvasóinkon a sor, hogy eldöntsék, mely két versenyző történetét szeretnék látni az M4 Sporton a Forma–1 legendák című dokumentumsorozatban.

Ayrton Senna és Alain Prost (Fotó: XPB)
Ezen a hétvégén ugyan egy újabb korábbi verseny ismétlése és a Virtuális Nagydíj következő állomása kerül képernyőre, az M4 Sport a legközelebbi F1-es szempontból "üres hétvégén", június 20-án újabb két részt vetít a brit Sky Sports által készített dokumentumsorozatból, a Forma–1 legendákból.

Ahogyan a múlt szombati Nigel Mansellről és Mika Häkkinenről szóló epizódok esetében is volt, ezúttal is olvasóinkra bízzuk annak eldöntését, legközelebb mely két versenyző történetével szeretnének megismerkedni.

A választás nem lesz egyszerű, hiszen négyes listánkra három világbajnok és egy sokak által kedvelt, de megosztó fenegyerek került.

Mario Andretti és Juan Pablo Montoya (Fotó: XPB)Alain Prost és Ayrton Senna ellentétként is elválaszthatatlan párost alkottak az 1980-as évek végén, 1990-es évek elején, most a szavazásunkban is összeeresztettük őket. És hogy ne legyen annyira egyértelmű a helyzet, melléjük a Michael Schumachert mindig bármi áron legyőzni vágyó kemény fiú, Juan Pablo Montoya, valamint a szinte minden létező autós sorozatban megforduló és sikereket elérő amerikai világbajnok, Mario Andretti száll velük szembe a közönség voksaiért.

Szavazni egyszerre két versenyzőre lehet, a két győztes június 20-án szombaton kerül adásunkba a Forma–1 legendák sorozat részeként.