×

Megszületett a 89 éves Ecclestone első fia!

Szerdán világra jött a Forma–1-et évtizedeken át irányító Bernie Ecclestone első fiúgyermeke.

Motor Racing - Formula One World Championship - Russian Grand Prix - Qualifying Day - Sochi, Russia Bernie Ecclestone, és felesége Fabiana (Fotó: XPB)
A 89 éves brit pár hónapja lepte meg a közvéleményt azzal, hogy bejelentette, harmadik felesége, Fabiana Flosi gyermeket vár. Azt is elárulta, hogy brazil párja fiúgyermeket hord a szíve alatt.  Bernie Ecclestone, nemrég elárulta, Svájcba jöttek a brazíliai farmjukról, hogy neje a jobb ellátást kínáló országban szüljön.

A fiúgyermek a svájci Blick F1-es veterán újságírója, Roger Benoit híradása szerint szerdán öt perccel dél után meg is született Interlakenben. A fiú a beszédes Ace (Ász) nevet kapta. Anyja a lapnak azt üzente, fia 25 perc alatt világra jött. „Nagyon büszke vagyok” – mondta Ecclestone.

A volt F1-vezért a német Bild telefonon érte utol. „Mindenki egészséges, és nagyon boldogok vagyunk – mondta. – Nyugodt szülés volt.”

Ecclestone-nak az előző két házasságából három lánya van. Első feleségével, Ivyval közös gyermeküket Deborah-nak hívják (65 éves), második neje, Slavica a 35 esztendős Tamara és a 31 éves Petra édesanyja.