Musorujsag
Élő Eredmények

Hivatalos: Mugello és Szocsi is futamot rendez szeptemberben

Hivatalos: Mugello és Szocsi is futamot rendez szeptemberben

F1
A Forma-1 hivatalos közleményben jelentette be, immár tízre nőtt a 2020-as szezonban már időpontot kapott nagydíjának száma

Az utóbbi időben többször is írtunk arról, hogy a tervek szerint a Ferrari házi pályája, Mugello is bekerülhet a helyszínek közé, amit a bejelentés ezúttal már meg is erősített. Szeptember 13-án rendezik ugyanis a Toszkán Nagydíj, amelyet két héttel később, szeptember 27-én az Orosz Nagydíj követ majd.

„Örömmel jelentjük be, hogy Mugelo és Szocsi is szerepel a 2020-as versenynaptárunkban, aminek kapcsán szeretnénk minden partnerünknek köszönetet mondani az elmúlt hetekben nyújtott támogatásukért” – idézi a Forma-1 elnök-vezérigazgatója, Chase Carey szavait a közlemény.

„Nagyszerűen kezdődött a szezonunk Ausztriában és egyre magabiztosabban tekintünk a 2020-as versenyévadunkra. Az Orosz Nagydíj egy rendkívül fontos állomása a szezonunknak, és nagyon várjuk, hogy visszatérhessünk Szocsiba. Ahogyan nagyon örülünk annak is, hogy Mugello első Forma-1-es versenyét rendezheti, mely egyben a Ferrari 1000. nagydíját is jelenti majd. Mindkét verseny hatalmas löketet ad szurkolóinknak, de a következő hetekben további nagydíjakat fogunk bejelenteni” – mondta Chase Carey.

Stájer Nagydíj – minden esemény élőben az M4 Sporton!

További tartalmak