Musorujsag
Élő Eredmények

Räikkönen letrollkodta a pizsamás Hamiltont... (képek)

Instagram
Sokan szóltak be a világhálón Lewis Hamiltonnak a mugellói csütörtöki bevonulása után – Kimi Räikkönen sem tudta megállni, hogy ne szúrjon oda neki…

Nemcsak a bajnoki pontok tekintetében jár élen az F1-es mezőnyben Lewis Hamilton, feltűnősködésben is nehéz őt utolérnie bárkinek. Köztudottan nagy rajongója a divatnak, és időről időre bizonyítani is próbálja, mennyire ért hozzá. A mugellói csütörtöki bevonulásához választott szettjén viszont sokan inkább csak nevettek, mintsem elismerően csettintettek volna.

A többek által csak pizsamának gúnyolt kockás költeménye Kimi Räikkönent is megihlette. A finn általában nem arról híres, hogy kötözködik a társakkal, de a Hamilton-jelenség láthatóan szúrta már a szemét, ezért az Instagram-sztorikban felhívta rá a figyelmet, hogy az F1-ben régen jártak más idők is.

„Egy Forma–1-es versenyző evolúciója” – írta az első képhez, amely baloldalt a félmeztelenül söröző James Huntot ábrázolja, jobbra pedig a pizsamájában rollerező iskolás fiút jelenkori bajnokot.

A Huntot amolyan szellemi példaképének tekintő Räikkönen aztán a következő képpel megnyugtatott mindenkit: „Ne aggódjatok! Még nem veszett el minden remény!” – írta saját bulizós képéhez.

Ez üt, mint a kockás szett…

Fotó: Kimi Räikkönen/Instagram

 

További tartalmak