Musorujsag
Élő Eredmények
×

Abu-dzabi Nagydíj: Nemzetközi sajtóvisszhang

Abu-dzabi Nagydíj: Nemzetközi sajtóvisszhang

MTI
A holland Max Verstappen (Red Bull) győzelmével zárult vasárnapi szezonzáró Forma-1-es Abu-dzabi Nagydíj nemzetközi sajtóvisszhangja.

Nagy-Britannia:

Daily Mail: „Lewis Hamilton továbbra is uralja a mezőnyt, de Max Verstappen és George Russell már lesben áll, hogy ellophassa tőle a koronát.”

The Guardian: „Max Verstappen tökéletes versenyzéssel nyerte az F1-es szezon zárófutamát Abu-dzabiban.”

The Sun: „Lewis Hamilton az idényzárás után arra összpontosíthat, hogy tető alá hozza új szerződését a Mercedesszel. A világbajnok harmadik lett az Abu-dzabi Nagydíjon, miközben a Red Bull-os Max Verstappen nagyszerű győzelmet aratott.”

Max Verstappen (Fotó: XPB)

Olaszország:

Gazzetta dello Sport: „Vettel elbúcsúzott a Ferraritól, amely kitüntette őt. A pilóta a levezető körben olaszul énekelve köszönte meg az istállónak az elmúlt hat évet, a csapat pedig egy trófeát adományozott neki, amelyen szerepel a 14, Ferrari-színekben aratott győzelme.”

Spanyolország:

Mundo Deportivo: „Lewis Hamilton ezen a hétvégén nem volt önmaga. A Covid-19-fertőzés után fizikailag nem volt olyan erős, mint egyébként szokott lenni. Emiatt az eredmény hajszolása helyett inkább önmagára összpontosított, arra, hogy befejezze a versenyt és ezzel az idényt is.”

Lewis Hamilton (Fotó: XPB)

Franciaország:

Le Figaro: „Verstappen megérdemelt sikere, a Ferrari fekete éve.”

L’Equipe: „Max Verstappen könnyű győzelme a Red Bull volánjánál. A pilóta megmutatta, hogy a Mercedes – és Lewis Hamilton – nem verhetetlen.”

Valtteri Bottas és Lewis Hamilton (Fotó: XPB)

Ausztria:

Kurier: „Lewis Hamilton uralta az idei F-1-es szezont. A hetedik világbajnoki címe felé vezető úton több rekordot is megdöntött.”

Svájc:

Blick: „A 2020-as, lerövidített korona-szezonban több hektikus futamot is láthattunk, ezzel szemben az idényzáró Abu-dzabi Nagydíj nyugodtan zajlott. Max Verstappen a Red Bull-lal rajt-cél győzelmet aratott. A holland sakkban tartotta mindkét Mercedest. Valtteri Bottas lett a második, Lewis Hamilton pedig a harmadik. Mindhárom Ferrari-motoros istálló boldog lehet, hogy végre vége a szezonnak.”

Max Verstappen és Lewis Hamilton (Fotó: XPB)
Borítókép: Max Verstappen (Fotó: Red Bull)

További tartalmak