Musorujsag
Élő Eredmények

Räikkönen hóembert épít, Bottas hóban száguld

Instagram, Twitter
Valtteri Bottas a barátnője által tervezett sisakban ralizik a hóban, Daniel Ricciardo már beleülhetett az első McLarenjébe, Kimi Räikkönen pedig talált egy fagyos barátot…

A Forma–1 talán ezekre a hónapokra eltűnt a nyilvánosság szeme elől, szereplői így sem tétlenkednek. Míg a csapatok már az új autóikon dolgoznak, a versenyzők eltérő módon hangolódnak az előttük álló szezonra.

Valtteri Bottasnál már szinte hagyománynak nevezhető, hogy az év ezen szakában a pályáról a terepre vált, és ralizik. Közösségi oldalán az elmúlt napokban hófödte, kemény mínuszok által kellemetlenné tett tájakról posztolt fotókat, mivel már javában készül az újabb ralis megméretésre. Sorozatban harmadik évben indul az Arctic Ralin, amely a finn ralibajnokság nyitóversenye lesz. 2019-ben egy Ford Fiesta WRC-t, tavaly egy Citroen DS3 WRC-t vezetett, idén ismét utóbbi gyártó autójával, egy C3-as WRC-vel áll rajthoz.

Fotó: Valtteri Bottas/Twitter
Fotó: Valtteri Bottas/Twitter

Szerdán a különleges sisakfestését is bemutatta, melyet barátnője, a kerékpáros Tiffanny Cromwell tervezett.

Eközben a mezőny másik finnje, Kimi Räikkönen is a hóból jelentkezett be, de teljesen más környezetben. A kétgyermekes „Jégember” egy hóemberrel pózolt, akit a „harmadik fivérnek” nevezett. A két hideg figura közötti hasonlóság valóban szembeötlő – a frizurájuk azért mutat némi eltérést…

Fotó: Kimi Räikkönen/Instagram

Daniel Ricciardót a hóban elképzelni már nehezebb lenne. Az ausztrálok napimádó versenyzője az Egyesült Államok felé vette az irányt a decemberi szezonzáró után. Most napsütésben jelentkezett be, az első McLarenje árnyékából. Egy 765LT modell mellett ücsörög félénken.

„Az első randi. Ideges, de izgatott vagyok” – írta. Új csapata jelezte, igazán izgatott majd a 2021-es F1-es modellje, az MCL35M kipróbálásakor lesz!

Fotó: Daniel Ricciardo/Instagram

További tartalmak