Megszületett Magnussen első gyermeke

Megszületett Kevin Magnussen első gyermeke. Kislánya korán érkezett, és a versenyzés miatt nem is lehet vele annyit, mint szeretné.

Magnussen és kilsánya Kevin Magnussen és kislánya, Laura (Fotó: Instagram)
Apuka lett a Haastól és a Forma–1-től tavaly Abu-Dzabiban elbúcsúzó Kevin Magnussen. A dán csütörtökön adta hírül, hogy a hét elején megszületett a kislányuk, Laura. „Hétfőn találkoztam életem szerelmével, Louise és én akkor üdvözöltük a világon a kislányunkat. Elképesztő érzés szülővé válni” – írta Magnussen az első közös fotójukhoz.

Feleségével a gyermeküket eredetileg csak februárra várták, a kislány korán érkezett. „Laura 7 héttel született korábban, ezért a kórházban kell maradnia, hogy fölerősödjön és egészséges legyen, mielőtt hazavisszük.”

Miközben a múlt év végén még fölvetették Magnussennek, azzal, hogy nem kapott új F1-es szerződést, legalább több ideje lesz a gyermekére, a valóság az, hogy az amerikai sportautós bajnokságba, az IMSA-ba szerződő versenyző számára a megszokottnál jóval korábban kezdődik az idény, és a Chip Ganassi Racinggel a hónap végi daytonai 24 órásra való felkészülés miatt már most ott kell hagynia kislányát. „Amerikába kell utaznom szombaton, ami nagyon nehéz lesz. De elszánt vagyok, menni akarok, hogy megküzdhessek a 2021-es második győzelmemért” – írta. 


A bejegyzés megtekintése az Instagramon 

Kevin Magnussen (@kevinmagnussen) által megosztott bejegyzés