Musorujsag
Élő Eredmények

Videón Vettel üléspróbája új csapatánál

Videón Vettel üléspróbája új csapatánál

Aston Martin
Több napig tartó információcsepegtetés után az Aston Martin szerda este megosztott egy hosszabb videót a csapathoz idén csatlakozó négyszeres világbajnok, Sebastian Vettel üléspróbájáról és gyárlátogatásáról.

A csapat és Vettel nyilatkozataiból is kiderült már, a német klasszis jó ideje új csapatával dolgozik már, képeket és videókat azonban még nem láttunk az együttműködésről – egészen az utóbbi napokig! Az Aston Martin a hét elején kezdte a szurkolók felcsigázására irányuló hadműveletet, amikor megosztott egy rövid videót arról, hogy Vettel megérkezett a főhadiszállásra.

Másnap a csapat egy fényképet posztolt a négyszeres bajnok versenycipőjéről, ismét tudatosítva, megérkezett már a gyárépületbe, és elkezdték a közös munkát. Szerdán aztán közzétettek egy képet Vettel jellegzetes sisakjáról, amit a német autójukban ülve viselt.

 

Este aztán megérkezett egy hosszabb videó is, amin Vettel gyárlátogatásáról és üléspróbájáról láthatunk részleteket. A német ezeken többnyire az új autóban ücsörög, és szerelőivel beszélget, akik igyekeznek „személyre” szabni versenygépét.

Több érdemi információt érthető módon nem kaptunk, hiszen még az autót sem mutatták be (és az ellenfeleknek sem akarnak részleteket mutatni idejekorán), az viszont már most jól látszik, a brit csapat valóban nagyon húzott Vettel szerződtetésével, hiszen csapatváltása és első látogatása miatt is igen komoly figyelem hárult rájuk.

Sebastian Vettel (Fotó: Aston Martin)
Borítókép: Sebastian Vettel (Kép: Aston Martin)

További tartalmak