Musorujsag
Élő Eredmények

Egy kör Pérezzel Silverstone-ban (videó)

Egy kör Pérezzel Silverstone-ban (videó)

Red Bull
A bikások péntek délután megosztottak egy videót, amin Sergio Pérez, immár a Red Bull versenyzőjeként, a csapat autójával teljesít egy kört a Brit Nagydíjnak otthon adó silverstone-i pályán.

A Red Bull kedden és szerdán is Silverstone-ban dolgozott: először Péreznek biztosítottak lehetőséget arra, hogy megtegye első köreit egy, a csapat által készített versenyautóval. A mexikói az ismerkedést a 2019-es RB15-össel kezdte. Másnap aztán az idei versenygépet vitték pályára egy forgatási nap keretén belül.

Arról egyelőre meglehetősen kevés képet és információt osztottak meg a nyilvánossággal, a keddi napról viszont annál többet. Az első közös pályanapról azóta a csapatvezető és Pérez is nyilatkozott, valamint számos képet is kaptunk a csapattól.

 

Péntek délután egy videót közöltek, melyben Pérez egyik silverstone-i körét figyelhetjük belső kamerás felvételen (ez az első ilyen jellegű videó, amin a mexikóit már Red Bull-versenyzőként láthatjuk).

A gyakorlás alkalmával Pérez a sokat emlegetett új sisakját viselte, ami elmondása szerint a kedvence azok közül, amiket az F1-ben használt. A videón jól láthatjuk, a mexikói zászló valóban jól észrevehető lesz a belső kamerás felvételek során, ami egyébként Pérez egyik fő célja volt az új dizájn megalkotásakor.

Borítókép: Kép: Red Bull/Twitter

További tartalmak